Παραιτήθηκε ο Διονύσης Τσακνής από την προεδρία της ΕΡΤ

ΕΛΛAΔΑ

Παρελθόν αποτελεί από τη ΕΡΤ ο συνθέτης Διονύσης Τσακνής. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», γ απόφαση αυτή ελήφθη χθες το μεσημέρι, κατά την εκδήλωση παρουσίασης της νέας διοίκηση της ΕΡΤ από τoν υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Δ. Τσακνής θεωρώντας ότι μετά τα χθεσινά υπήρξε νομιμοποίηση, από την κυβέρνηση αλλά και

τον ΣΥΡΙΖΑ, του "Καλφαγιανισμού" στην ΕΡΤ, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εφημερίδα αρκέστηκε σε ένα "ας γίνει τη εξαιρέσει εμού".

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, καθώς η τοποθέτηση του ΔΣ της ΕΡΤ έγινε χθες, μέρα απεργίας της ΕΣΗΕΑ με αποτέλεσμα να μην παραβρεθούν δημοσιογράφοι, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης ζήτησε να υπάρξει ενοποίηση της θέσης του προέδρου της ΕΡΤ με εκείνη του διευθύνοντος συμβούλου καταγγέλλοντας ουσιαστικά ότι υπό αυτές τις συνθήκες την τελευταία διετία επικράτησε στην δημόσια ραδιοτηλεόραση... ρουσφετολογία και εξυπηρέτηση ημετέρων.

Αυτό φαίνεται να είναι που ξεχείλισε και το ποτήρι για τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, καθώς όταν ειπώθηκαν αυτά δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τους παριστάμενους τόσο από τη διοίκηση της ΕΡΤ όσο και από τους υπουργούς που ανέμενε αν μη τι άλλο να υπερασπιστούν τη θητεία του.

ΤσακνήςΕΡΤπαραίτησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα