Πανταζής για Νταλάρα: «Είναι ένας από εμάς – Έχει περάσει και από μπουζουκάδικο στο Χαϊδάρι» (Video)

Για τον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις του για τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Με τον πατέρα του Γιώργου Νταλάρα,

ο οποίος έπαιζε μπουζούκι και τραγουδούσε, έχουμε δουλέψει μαζί, εγώ ήμουν τότε 12 χρονών! Ο Γιώργος Νταλάρας είχε περάσει και από το Χαϊδάρι, σε ένα μπουζουκάδικο. Τον εκτίμησα πολύ, γιατί ήταν καλός τραγουδιστής και δουλευταράς. Κι εγώ αυτό το έλεγα σε όλες μου τις συνεντεύξεις», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ο Γιώργος Νταλάρας έχει κάνει τα πάντα, συνεργασίες με ξένους καλλιτέχνες, νησιώτικα, σμυρναίικα… Μπορεί να μην τοποθέτησε καλά τη δήλωσή του, γιατί και ο Γιώργος ένας από εμάς είναι. Είναι πολύ μεγάλος καλλιτέχνης και σεβασμός στον Γιώργο Νταλάρα. Όμως, δεν μπορεί να μας πάρει όλους το ποτάμι», πρόσθεσε ο Λευτέρης Πανταζής αναφερόμενος στο ερώτημα Νταλάρα: «Τι είδους προσφορά στον πολιτισμό και αισθητική έχουν τα νυχτερινά κέντρα;».

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Καγιά: «Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου» (Videos)

Στράτος Τζώρτζογλου: «Όταν πήγα Αμερική είπα ψέματα στην πρώην σύζυγό μου ότι είχα λεφτά» (Video)

Samuel L. Jackson: Πρωταγωνιστής στο νέο spin-off του «Tulsa King»

Keywords
Τυχαία Θέματα