Πάγωσε το κοινό με την εξομολόγηση του Crowe: «Σοδόμισα κατά λάθος μια γυναίκα σε γύρισμα»

ΚΟΣΜΟΣ

«Πάγωσε» το κοινό όταν άκουσε τον Russell Crowe να εξομολογείται ένα άγνωστο περιστατικό με συμπρωταγωνίστριά του.

Η ηθοποιός βρέθηκε στα «Australian Academy of Cinema and Television Arts Awards στο Sydney» και εκεί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο λάθος που έγινε σε μια ερωτική σκηνή με συνάδελφό του. Το... «ατύχημα» έγινε στα γυρίσματα της ταινίας «Romper Stromper» με την Jacqueline McKenzie το 1991.

«Στην ταινία έπρεπε να κάνω πως σοδομίσω την ηθοποιό Jacqueline McKenzie. Προσπαθούσα να κρατήσω το προστατευτικό που φορούσα μακριά από το δικό της. Βλέπετε, φορούσε ένα πλαστικό πράγμα που είναι ειδικό για τέτοιες σκηνές, έτσι ώστε να προστατεύσει το σώμα της. Εν τέλει δεν έγινε όπως νομίζαμε, καθώς το δικό μου προστατευτικό έσπασε την ώρα του γυρίσματος. Αλλά στην πρεμιέρα η αγαπημένη της μητέρα, που έχει πια πεθάνει, μας "ξεκαθάρισε" πώς το είδε εκείνη, ήταν σοδομισμός. Σε κάθε περίπτωση, αυτή ήταν μια ιστορία για την ευαισθησία» ανέφερε.

Η αποκάλυψή του θεωρήθηκε προκλητική και προσβλητική και «κόπηκε» από την τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων στην Αυστραλία.

Πάντως η Jacqueline McKenzie υπερασπίστηκε τον ηθοποιό με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Η ταινία γυρίστηκε το 1991, ήμασταν και οι δύο αρχάριοι, πραγματικά ήταν μια πολύ άβολη στιγμή, όπου προσπαθούσαμε να διατηρήσουμε την σεμνότητά μας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση»

Πηγή: gossip-tv.gr

Russell CroweσοδομισμόςαποκάλυψηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα