«Παγκόσμια θλίψη»: Παύθηκε με άνωθεν εντολή, η λατρεμένη παρουσιάστρια (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει η εντολή του ίδιου του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, να πάψει από τα δελτία ειδήσεων της χώρας την 75χρονη Ρι Τσουν Χι. Χιλιάδες κόσμου σε όλο τη γη ξεχύθηκαν στο δρόμο και με λυγμούς φώναζαν για την επιστροφή της παρουσιάστριας.

Φυσικά όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ, ούτε έχει προκληθεί παγκόσμια θλίψη, η Ρι Τσουν Χι όμως ήταν ίσως η πιο γνωστή παρουσιάστρια

δελτίου ειδήσεων παγκοσμίως.

Η άτυχη Ρι Τσουν Χι, έπεσε θύμα της προσπάθειας εκμοντερνισμού του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας που επιχειρεί ο Ουν μετά τη συνάντηση του με τον Τραμπ.

«Το νέο όραμα του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι να συμβαδίζει με τον 21ο αιώνα και τις μόδες που επικρατούν» δήλωσε ο καθηγητής Κανγκ Ντονγκ Γουάν στο ABC news.

Η Ρι έχει γίνει γνωστή για τον δραματικό τρόπο που περιέγραφε τα γεγονότα, για το κλάμα της, και για τον ενθουσιασμό της κάθε φορά που η χώρα της δοκίμαζε κάποιο νέο πυραυλικό σύστημα. Γεννήθηκε το 1943, σπούδασε υποκριτική. Το 1971 ανέλαβε την παρουσίαση των ειδήσεων στο ένα και μοναδικό κανάλι της χώρας. Η καριέρα της, ως ηθοποιού, άρχισε από το ραδιόφωνο και τα κινηματογραφικά στούντιο της Πιονγιάνγκ. Το 1971 ο δρόμος της την οδήγησε στο κανάλι KCTV. Πλέον θα την αντικαταστήσουν όμορφες Κορεάτισσες με σακάκια και εναρμονισμένες στις επιταγές της σύγχρονης τηλεόρασης.

Βόρεια ΚορέατηλεόρασηπαρουσιάστριαΡι Τσουν ΧιΚιμ Γιονγκ ΟυνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα