Όταν ο Μπάιντεν έκανε «διάρρηξη» στην κουζίνα του Λευκού Οίκου και η Μισέλ Ομπάμα τον έπιανε στα πράσα να τρώει το παγωτό (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Ήταν πριν από 6 χρόνια όταν ο Τζο Μπάιντεν ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, παρευρίσκονταν στο καθιερωμένο δείπνο που παραθέτει ο Λευκός Οίκος στους ανταποκριτές του τύπου. Το βίντεο τραβήχτηκε λίγο πριν από το δείπνο αυτό και στη συνέχεια προβλήθηκε στο δείπνο, δείχνοντας σε όλους ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι καθόλου μα καθόλου κομπλεξικός και δεν το έχει σε τίποτε να τσαλακώσει την εικόνα του. 
Το βίντεο δείχνει τον Μπάιντεν να βρίσκεται μέσα στην κίτρινη

Corvette του η οποία έχει πινακίδες VP(vice president, δηλαδή αντιπρόεδρος). Μαζί του είναι η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Λούις Ντρέιφους Χολ (γνωστή στην Ελλάδα από τηλεοπτικές σειρές). Η ηθοποιός στο κλιπάκι υποδύεται εκείνη τον αντιπρόεδρο όπου μπαίνουν μαζί με τον Μπάιντεν στην κουζίνα της προεδρικής κατοικίας για να φάνε παγωτό, μέχρι που τους πιάνει στα πράσα η Μισέλ Ομπάμα
Στο βίντεο οι 2 αντιπρόεδροι (ο πραγματικός και η ηθοποιός) θέλουν να κάνουν τατουάζ το Νο 45 στα χέρια τους για να δείξουν ότι κάποιος από αυτούς θα είναι ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ μετά τον Μπαρακ Ομπάμπα που ήταν ο 44ος. Τελικά μεσολάβησε ένας άλλος πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ που ήταν ο 45ος και τώρα ο Μπάιντεν είναι ο 46ος.  
 

ΜπάιντενΜισέλ ΟμπάμαΠαγωτόΚορβέτΛευκός ΟίκοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα