Ομολόγησε ο γκέι «σίριαλ κίλερ» του Καναδά: Δολοφόνησε οκτώ ομοφυλόφιλους - Τους έθαβε σε γλάστρες (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Oμολόγησε ότι είναι ένας από τους χειρότερους κατά συρροήν δολοφόνους του Καναδά, αφού σκότωσε οκτώ ομοφυλόφιλους άνδρες.

Ο 67χρονος Bruce McArthur πιστεύεται ότι συνάντησε τους άντρες, χρησιμοποιώντας εφαρμογές για ραντεβού στο Τορόντο.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ένοχος για τις οκτώ δολοφονίες πρώτου βαθμού, καθώς εμφανίστηκε σε δικαστήριο στην πόλη.

Αρχικά συνελήφθη από ντετέκτιβ τον Ιανουάριο του 2018 μετά από νέα έρευνα για τους οκτώ θανάτους.

Η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του ένα σετ απαγωγής, το οποίο περιλάμβανε σύριγγες, κολλητική ταινία, σχοινιά και γάντια, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

Ο δολοφόνος - ο οποίος εργαζόταν ως κηπουρός και ντυνόταν Άγιος Βασίλης σε τοπικό εμπορικό κέντρο - συνελήφθη στο σπίτι του όταν η αστυνομία βρήκε ένα πιθανό ένατο θύμα δεμένο στο κρεβάτι του.

Μια έρευνα διάρκειας δύο εβδομάδων σε ακίνητο στην περιοχή Leaside της πόλης, όπου ο 67χρονος εργαζόταν ως κηπουρός, οδήγησε την αστυνομία σε ανθρώπινα μέλη που είχαν θαφτεί σε γλάστρες - συμπεριλαμβανομένων μικρών θραυσμάτων οστών και δοντιών.

Κατά την έρευνα, βρήκαν ανθρώπινα μέλη από επτά διαφορετικούς άνδρες, αναφέρει η New York Post.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Meaghan Gray δήλωσε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι βρίσκαμε ανθρώπινα μέλη σχεδόν κάθε μέρα που ήμασταν εκεί. Ο MacArthur ήταν μια δημοφιλής φιγούρα στην κοινότητα και ντυνόταν Άγιος Βασίλης για να διασκεδάσει τα παιδιά τα Χριστούγεννα. Η πόλη του Τορόντο δεν έχει δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο».

Ο McArthur, ο οποίος διαφήμιζε τις υπηρεσίες του ως κυρίαρχο ομοφυλοφιλικό άτομο, έγινε γνωστός στην αστυνομία το 2002, όταν συνελήφθη για επίθεση σε γκέι πόρνη.

Μετά την εξαφάνιση του 49χρονου Andrew Kinsman και του 44χρονου Selim Esen, το καλοκαίρι του 2017, η αστυνομία άρχισε να ερευνά τον McArthur ως ύποπτο στις αρχές του 2018, τοποθετώντας τον σε 24ωρη αστυνομική επίβλεψη στις 17 Ιανουαρίου.

Μόλις μία ημέρα μετά την έναρξη της επιτήρησής τους, είδαν τον McArthur να μπαίνει στο διαμέρισμά του με έναν άλλο άνδρα.

Συνελήφθη πριν ξεκινήσει η αστυνομία την έρευνα της ιδιοκτησίας Leaside.

Ο McArthur κατηγορήθηκε για τη δολοφονία των 40χρονου Skandaraj Navaratnam, 49χρνου Andrew Kinsman, 44χρονου Selim Esen, 44χρονου Abdulbasir Faizi, 37χρονου Kirushna Kumar Kanagaratnam, 47χρονου Dean Lisowick, 50χρονου Soroush Mahmudi και 58χρονου Majeed Kayhan.

Τώρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με 25ετή κάθειρξη για τα εγκλήματά του.

δολοφόνοςΚαναδάςομοφυλόφιλοισίριαλ κίλεργλάστρεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομολόγησε, Καναδά, Δολοφόνησε, Photos,omologise, kanada, dolofonise, Photos