Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 – Mε Ελ Αραμπί πρωταγωνιστή στον τελικό οι Ερυθρόλευκοι (Videos)

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος λύγισε τον αξιόμαχο Πας Γιάννινα με 3-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-1 των Ηπειρωτών στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς σφράγισαν την πρόκριση και θα διεκδικήσουν κόντρα σε ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ το νταμπλ.

Ο Ελ Αραμπί, έδειξε

την κλάση του και οδήγησε τον πρωταθλητή Ελλάδος στον στόχο του, καθώς σκόραρε με πέναλτι (από χέρι του Πίρσμαν σε σουτ του Μπρούμα) στο 26’, ενώ ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 41’. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 51’ με γκολ του Καρτάλη που αιφνιδίασε τον Σα, αλλά ο Μπρούμα έδωσε τελικά το 3-1.

Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού με ΜπρούμαΜαρτίνς: «Να υπερασπιστούμε το πρεστίζ του Ολυμπιακού»

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το πρώτο που θέλω να κάνω είναι να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου καθώς παίξαμε πολύ καλά. Παίξαμε την Κυριακή και είχαμε λίγο χρόνο αποθεραπείας, πολλοί παίκτες έχουν ραμαζάνι. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε γιατί το ματς θα ήταν πολύ διαφορετικό», ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV.

Σε ερώτηση για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει την ομάδα του σε εγρήγορση με τον τελικό του Κυπέλλου στο τέλος του Μαΐου ο Μαρτίνς απάντησε: «Δεν είναι εύκολο, σίγουρα έχουμε την εμπειρία να το διαχειριστούμε. Όπως και με την ΑΕΚ, έτσι και στα επόμενα ματς θα κάνουμε το ίδιο. Πρέπει να υπερασπιστούμε την εικόνα και το πρεστίζ του Ολυμπιακού παρότι δεν είμαστε μέσα στη μάχη του τίτλου αφού έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μπροστά μας υπάρχει ένας μεγάλος στόχος, το Κύπελλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα