Όλγα Γεροβασίλη: Φορά ξανά την ιατρική ποδιά μετά από 8 χρόνια λόγωκορωνοϊού (Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Την ιατρική ποδιά της μετά από οκτώ χρόνια φορά ξανά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Όλγα Γεροβασίλη για να ριχτεί στη μάχη κατά του κορωνοϊού. 

Η πρώην βουλευτής που έχει ειδικότητα ακτινοδιαγνώστριας ενημέρωσε με επιστολή της τον υπουργό Υγεία,  Βασίλη Κικίλια, για την επιθυμία της να παρέχει τις υπηρεσίες της σε νοσοκομείο που υπάρχει έλλειψη από ιατρούς.

Μιλώντας στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του Open, η κυρία Γεροβασίλη μίλησε για αυτή της την

απόφαση. 

«Η ιδιότητα του γιατρού και με βάση τις ανάγκες και το SOS που εκπέμπουν πολλοί συνάδελφοί μας στα νοσοκομεία δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους.  Εγώ είμαι γιατρός ακτινοδιαγνώστρια. Έχω στείλει στον υπουργό Υγείας και στους γιατρούς ανά ειδικότητα και έχουμε θέσει τους εαυτούς μας στη διάθεση του υπουργού με βάση τις ανάγκες και τις ειδικότητες να μας καλέσει όπου υπάρχει ανάγκη», είπε.

Στην ερώτηση, αν θα ήθελε να πάει ως γιατρός στην Άρτα, που είναι και ο τόπος καταγωγής της είπε: «Δεν θεωρώ κατά ανάγκη σωστή επιλογή να πάω στην Άρτα λόγω εντοπιότητας. Μπορεί κάπου αλλού οι ανάγκες να είναι μεγαλύτερες».

«Εκλέχθηκα πρώτη φορά βουλευτής τον Μάη του 2012 και θεωρώ ότι ο ρόλος στην πολιτική είναι προσωρινός. Ο ρόλος στην ιατρική είναι διαρκής. Γνωρίζω ότι ο κόσμος απαξιώνει τους βουλευτές, αλλά αυτή δεν είναι κίνηση εντυπωσιασμού», συνέχισε. 

ΚορωνοϊόςΓεροβασίληγιατρόςπόδιαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα