Όλα για όλα ο Ολυμπιακός - Τα σχέδια του Χάσι για την 11άδα

ΑΘΛΗΤΙΚA

Τη νίκη με την οποία θα επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι τελευταίες σκέψεις Χάσι για 11άδα.

Το πάνω χέρι στην υπόθεση «πρωτάθλημα» θέλει να πάρει εκ νέου ο Ολυμπιακός,

ο οποίος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1).

Οι Πειραιώτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή δύο βαθμούς πίσω από την «Ένωση» και ούτε θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο νέας βαθμολογικής απώλειας, πόσω μάλλον της ήττας από τους «κιτρινόμαυρους» στην αποψινή αναμέτρηση.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «ερυθρόλευκους», λίγες ημέρες πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτό είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και με νίκη επί της ΑΕΚ θα αποδείξουν πως αυτοί είναι και φέτος το απόλυτο αφεντικό, κατακτώντας στη συνέχεια το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μπέσνικ Χάσι έχει φροντίσει τις τελευταίες ημέρες να «τσιτώσει» τους παίκτες του, με τις προπονήσεις να θυμίζουν την προετοιμασία της ομάδας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Champions League.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Ρομαό, Ένγκελς και Κούτρη. Στον άξονα θα είναι ο Ζντιέλαρ με τον Ταχτσίδη, με τον Καρσελά και τον Μάριν στα πλάγια. Ως «δεκάρι» θα αγωνιστεί ο Οτζίτζα και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Εμενίκε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Προτό, Χουτεσιώτης, Μπεν, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ομάρ, Φορτούνης, Ζιλέ, Νικολάου, Πάρντο και Σεμπά. Εκτός έμειναν οι Μποτία, Βούκοβιτς και Ανδρούτσος.

Πηγή: Sport-fm

ΑΕΚΟλυμπιακόςΧάσιντέρμπιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα