Οι κούκλες κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε σε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Μια φωτογράφιση γεμάτη ανοιξιάτικα χρώματα στο Harper’s Bazaar πραγματοποίησαν κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε, Σοφία, Σιστίν και Σκάρλετ.

Η Σιστίν ήδη κάνει τα πρώτα της σταθερά βήματα στη βιομηχανία της μόδας συμμετέχοντας σε επιδείξεις μεγάλων οίκων μόδας και υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με το πρακτορείο IMG Mοdels. Η Σοφία και η Σκάρλετ προς το παρόν αφοσιώνονται στις σπουδές τους.

Οι τρεις αδελφές ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό. Εγιναν τα κεντρικά πρόσωπα

του τεύχους Μαΐου του Harper’s Bazaar και μίλησαν αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής τους.

«Οταν ήμουν μικρή έπαιρνα το κινητό του μπαμπά μου και έψαχνα τηλέφωνα διασήμων όπως του Liam Hemsworth. Τον κάλεσα αλλά δεν απάντησε ποτέ» δηλώνει η Σιστίν.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησαν μεταξύ άλλων και για τη γνωριμία τους με αστέρες του Χόλιγουντ στους οποίους είχαν πάντα αδυναμία.

Η καρδιά της Σιστίν «σκίρτησε» όταν συνάντησε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στις Χρυσές Σφαίρες, η Σκάρλετ παραδέχτηκε ότι «λιποθύμησε λίγο» όταν συνεχάρη τον Ryan Gosling και το ίδιο συνέβη και στη Σοφία όταν συνάντησε τον Ryan Reynolds.

Oσο για τις καθημερινές συνήθειες ομορφιάς τους; Η Σκάρλετ αφιερώνει 10 λεπτά για το μακιγιάζ της χρησιμοποιώντας concealer και σκιές ματιών και η Σιστίν μπορεί να ασχοληθεί μέχρι και 2 ώρες με το πρόσωπό της χρησιμοποιώντας τεχνικές μακιγιάζ από make up artists.

Οι κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε εντυπωσιάζουν σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση.

Πηγή: bovary.gr

Σιλβέστερ ΣταλόνεκόρεςΣόφιαΣιστίνΣκάρλετφωτογράφησηMedia Gallery: Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα