Οι δίδυμες που δολοφόνησαν εν ψυχρώ οι Τζιχαντιστές- Μαζί γεννήθηκαν και μαζί πέθαναν δίπλα δίπλα (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Έπιναν το ζεστό κρασί τους με κανέλλα στο μπιστρό Carillon στο Παρίσι. Εκεί τις βρήκε ο θάνατος. Έπεσαν σχεδόν αγκαλιασμένες οι δίδυμες αδερφές πλάι πλάι, έτσι ακριβώς όπως γεννήθηκαν

Η Εμιλύ και η Σαρλότ Μο, γεννήθηκαν πριν από 30 χρόνια στην πόλη Aixe sur Vienne, της δυτικής Γαλλίας.

Βγήκαν από την κοιλιά της μητέρας τους με διαφορά ελάχιστων λεπτών. Ήταν δίδυμες. Έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό. Εάν δεν τις ήξερε κάποιος, δύσκολα θα ξεχώριζε ποια είναι η Εμιλύ και ποια η Σαρλότ.

Οι

δυο αδερφές από τη μέρα που γεννήθηκαν ήταν αχώριστες. Ακριβώς όπως είναι συνήθως όλα τα δίδυμα. Ήταν δε, τόσο δεμένες που πολλές φορές, αν και βρισκόντουσαν σε απόσταση, ότι σκεφτόταν η μία, το ένιωθε η άλλη.

Η μια ήταν οικονομολόγος και η άλλη αρχιτέκτονας. Έμεναν στο Παρίσι, αλλά σε διαφορετικές περιοχές. Πριν λίγες ημέρες τα δυο κορίτσια αποφάσισαν συναντηθούν για να πιούν ένα ζεστό κρασί με κανέλλα και να τα πουν. Αυτή θα ήταν η τελευταία συνάντηση της ζωής τους.

Την ώρα που έπιναν το κρασί τους και μιλούσαν για τα νέα τους, οι δολοφόνοι χτύπησαν στο μπιστρό. Άδειασαν τα καλάσνικοφ τους, επάνω σε 13 αθώους ανθρώπους. Η Σαρλότ, μόλις δέχτηκε τις πρώτες σφαίρες στο κορμί της προσπάθησε πρώτα να προστατεύσει την αδερφή της. Η Εμιλύ, έκανε ακριβώς το ίδιο. Έπεσαν και οι δυο κατακρεουργημένες από τις σφαίρες, σχεδόν αγκαλιασμένες, προσπαθώντας η μια να σώσει την άλλη.

Η μητέρα τους η οποία έχασε τον άνδρα της και πατέρα των δυο κοριτσιών πριν από λίγους μήνες, μίλησε για τα παιδιά της: «Η Εμιλι ήταν ντροπαλή, μάλλον μυστηριώδης αλλά παραδόξως πολύ κοινωνική. Αγαπούσε τη ροκ και τις ταινίες του Ερίκ Ρομέρ. Η Σαρλότ ήταν πολύ δημοφιλής, αλλά περισσότερο απομονωμένη. Είχε τους δικούς της φίλους και δεν έβγαινε πολύ.»

ΠαρίσιτρομοκράτεςISISδίδυμεςδίδυμες νεκρέςτζιχαντιστέςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα