Οδυνηρός αποκλεισμός για Ολυμπιακό - Νοκ άουτ από το τσάμπιονς λιγκ, 1-0 από την Χάποελ

ΑΘΛΗΤΙΚA

Οδυνηρό αποκλεισμό γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ. Η ήττα με 1-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβά έβγαλε νοκ άουτ τους ερυθρόλευκους από την διεκδίκηση μιας θέσης στο φετινό τσάμπιονς λιγκ.

Το μοναδικό γκολ, που έκρινε και την πρόκριση, πέτυχε μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Τζέντεκ ο οποίος με ωραίο σουτ νίκησε τον Καπίνο και έγραψε στο 79’ το 1-0

για την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Μέτριο πρόσωπο από τους παίκτες του Βίκτορ στο πρώτο ημίχρονο. Οι Πειραιώτες αφού βρήκαν τα πατήματά τους στο γήπεδο, είδαν όλους τους χώρους προς την εστία του Γκόρες να είναι κλειστοί και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.

Πιο τολμηροί στο δεύτερο οι γηπεδούχοι, που αφού εξουδετέρωσαν την μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπαχάρ): Γκόρες, Μπιτόν, Βίτορ, Τζέντεκ, Χόμπαν, Νταβιντζάντα, Μπρουν (61’ Ράντι), Μέλικσον, Όγκου, Μπαρντά (60’Λούσιο), Νουακαέμε

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Φιγκέιρας (51’Μανιάτης), Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Τσόρι (60’ Μαζουακού), Φορτούνης, Ιντέγε.

ΟλυμπιακόςΧάποελHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα