Οχετός Ραπτόπουλου για τη Μάγδα Φύσσα: «Πανηγυρίζει γιατί πήρε 800 χιλιάρικα» (Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Απίστευτα εμετικά σχόλια έκανε στην εκπομπή του ο Θεσσαλονικιός αθλητικογράφος Κωστής Ραπτόπουλος. Επιχείρησε να αναλύσει τη δίκη της Χρυσής Αυγής και με επιχειρήματα καφενείου, άρχισε να μιλάει για μια μητέρα που έχασε το παιδί της από χέρι φασίστα.
Ο Ραπτόπουλος πάλι με «ατράνταχτα» επιχειρήματα είπε πως ο Παύλος Πολάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ τα είχαν βρει σε όλα με τη νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Ενώ ο αθλητικογράφος, πραγματοποιώντας ένα γελοίο και εμετικό παραλήρημα με αποδέκτη τη Μάγδα Φύσσα έκανε μια άτοπη σύγκριση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη και της δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Δε σεβάστηκε τον πόνο μιας μητέρας που παλεύει για να μπουν οι δολοφόνοι του παιδιού της στη φυλακή. 
Μεταξύ άλλων γελοιοτήτων που ανέφερε είπε: «ο ΣΥΡΙΖΑ «είχε στα ώπα ώπα τη «Χρυσή Αυγή» για να κόβει ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία.» Και συνέχισε τη βαθυστόχαστη ανάλυση του: «Τα άλλα που ακούω είναι βερεσέ. Το πατριωτικό κομμάτι δεν πάει πουθενά, πάει στη ΝΔ, κομμουνιστές τελειώσατε, και πείτε εσείς, τι έχετε να πείτε. Φτιάξατε και τον αλήτικο νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα (σ.σ.: του Πάυλου Φύσσα) πανηγύριζε. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…»
Η φράση του αυτή προκάλεσε την αντίδραση των άλλων ανδρών που βρισκόντουσαν στο πάνελ της εκπομπής «Μαρμίτα» οι οποίοι προσπαθούσαν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. 
Eίπαμε το καλύτερο πλυντήριο για τα εγκλήματα των νεοναζί είναι η άγνοια και το ψέμα. 

*Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής από το 18ο μέχρι το 24ο λεπτό. Σας προειδοποιούμε ότι ακούγονται απρεπείς εκφράσεις 
 

ΡαπτόπουλοςνεοναζίΧρυσή ΑυγήΜάγδα ΦύσσαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα