Οχετός και αθλιότητες του Τζήμερου με φόντο τον βιασμό του 11 μηνών βρέφους

ΕΛΛAΔΑ

Όταν η ίδια η κοινωνία αδιαφορεί για την κάθε σου κίνηση, τότε και εσύ πρέπει να βρεις κάτι να κάνεις ή να γράψεις προκειμένου να ξανασυζητηθεί το όνομα σου. Ακόμη και εάν καπηλευτείς μια άθλια πράξη όπως αυτή του βιασμού, που γίνεται ακόμη αθλιότερη όταν το θύμα είναι ένα 11 μηνών βρέφος.

Αυτά όμως δεν έχουν καμία σημασία. Τι μας νοιάζει το μωράκι. Τι μας νοιάζει ο βιασμός;, αρκεί να βγει πάλι το όνομα μας στην επιφάνεια. Ο Θάνος Τζήμερος, ξαναχτύπησε με μια εμετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Δε σεβάστηκε ούτε το θύμα, δε σεβάστηκε ούτε τη μητέρα του, αρκεί που έβγαλε τη μισαλλοδοξία και τα ρατσιστικά του ένστικτα.

Μια αποτρόπαια πράξη όπως είναι ο βιασμός, δεν έχει να κάνει με θρησκείες. Στη θέση του μουσουλμάνου δράστη, θα μπορούσε να είναι ένας «καλός χριστιανός», ή ένας «ευσεβής ινδουιστής», ή ο οποιοσδήποτε παράφρονας, λευκός μαύρος, κίτρινος. Υπάρχουν κάποια θέματα που καλό θα είναι να τα προσεγγίζουμε με ευαισθησία και όχι με ειρωνείες και εξυπναδίστικο ύφος.

Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για τον Θάνο Τζήμερο που έγραψε: «Τα παραλένε κι αυτοί οι ρατσιστές δημοσιογράφοι. Άκου βίασε! Για σένα τον φασίστα ισλαμοφοβικό μπορεί να φαίνεται βιασμός, όμως για τον προλετάριο πρόσφυγα σύντροφο είναι μια πράξη σύσφιγξης των οικογενειακών δεσμών. Είναι ένας άλλος πολιτισμός που οφείλουμε να σεβόμαστε. Στο κάτω κάτω, 11 μηνών δεν είναι παιδί. Είναι κοτζάμ γυναίκα. Μόλις 5 χρόνια μικρότερη από την ηλικία της συζύγου του Προφήτη.»

Σε έναν άθλιο παροξυσμό, ο ξεχασμένος Τζήμερος νομίζοντας ότι ειρωνεύεται, ισοπεδώνει τις οικογενειακές σχέσεις με την άθλια πράξη του βιασμού. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πάλι νομίζοντας ότι ειρωνεύεται και ότι έχει γράψει κάτι το θεόπνευστο, τονίζει ότι το 11 μηνο βρέφος είναι ολόκληρη γυναίκα.

Κύριε Τζήμερε, οι ειρωνικές ακροδεξιές γεμάτες μίσος απόψεις που έχετε για τον βιασμό είναι απαράδεκτες. Σήμερα ο δράστης ήταν αλλόθρησκος, αύριο όμως μπορεί να μην είναι. Θα έχετε την ίδια «ευαισθησία»;

Τζήμεροςβιασμόςβιασμός βρέφουςισλάμ. ρατσισμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα