Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρει την πρόταση για επιδότηση ενοικίου επαγγελματικής στέγης

Πολιτική

 

Ανακοίνωση με αφορμή την αλυσίδα «Βενέτης» που προχωρά στο κλείσιμο πέντε καταστημάτων της στην Αττική, λόγω αδυναμίας της να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της εν μέσω κρίσης, εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Αναλυτικά η σχετική δήλωση του βουλευτή Μεσσηνίας και τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Χαρίτση, για την ανάγκη επιδότησης ενοικίου επαγγελματικής στέγης:

Η σημερινή ανακοίνωση μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων αρτοποιίας

ότι προχωρά στο κλείσιμο πέντε καταστημάτων της στην Αττική, λόγω αδυναμίας της να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της εν μέσω κρίσης, επιβεβαιώνει την ανεπάρκεια των μέτρων της κυβέρνησης για τη στήριξη των επιχειρήσεων. Ανεπάρκεια που πληρώνουν ακριβά και οι χιλιάδες εργαζόμενοι σε αυτές.

Το γεγονός ότι ακόμη και μεγάλες και επώνυμες επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν σε βασικές δαπάνες, όπως αυτή του ενοικίου, αναδεικνύει την ανάγκη να εφαρμοστούν τώρα οι κοστολογημένες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη των πληττόμενων επιχειρήσεων. Μεταξύ αυτών και η επιδότηση του ενοικίου της επαγγελματικής στέγης κατά 40%.

Η εικονική πραγματικότητα που επιχειρεί να παρουσιάσει η κυβέρνηση προσβάλλει βάναυσα επαγγελματίες  και εργαζόμενους. Αποδεικνύεται καθημερινά ότι τα μέτρα στήριξης που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και έχει ανάγκη η κοινωνία έχουν καθυστερήσει χαρακτηριστικά. Ας τα υιοθετήσει έστω και τώρα η κυβέρνηση, πριν είναι πολύ αργά.

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα