Ο Σφακιανάκης απαντά στις αιχμές Πολάκη: Ηλεκτρονικά αναλφάβητος παπαγάλος

ΕΛΛAΔΑ

Το γάντι που του έριξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σήκωσε ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικου Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης και έσφαξε με το γάντι τον υπουργό.

Η.. κόντρα ξεκίνησε μετά τις αιχμές που άφησε με ανάρτηση του ο κ.Πολάκης σχετικά με τη σύλληψη νεαρού που τον απειλούσε μέσω Facebook και τη χρονική στιγμή που έγινε, μετά την απομάκρυνση του Μανώλη Σφακιανάκη, χωρίς βέβαια να

τον κατονομάζει.


Ο Μανώλης Σφακιανάκης έγραψε σε απάντηση του αναπληρωτή υπουργού: «Quiz.. Η ανακάλυψη ποίου εκ των κάτωθι είναι το πεδίο ενασχόλησης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; Ο Σερ Τίμοθι Τζον Μπέρνερς Λι (Sir Timothy John Berners-Lee, 8 Ιουνίου 1955 είναι ο εφευρέτης του Παγκόσμιου Ιστού (World Wide Web), διευθυντής της κοινοπραξίας World Wide Web. Ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ (Alexander Graham Bell, 3 Μαρτίου 1847 – 2 Αυγούστου 1922) ήταν διαπρεπής Σκωτσέζος επιστήμονας, εφευρέτης και μηχανικός, ο οποίος θεωρείται ως εφευρέτης του πρώτου πρακτικού τηλεφώνου. Η απάντηση ας δοθεί σε κάποιους ηλεκτρονικά αναλφάβητους παπαγάλους».

ΠολάκηςΣφακιανάκηςηλεκτρονικό έγκλημαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα