Ο ψευταράς: Γυναίκα έβγαινε επι δυο χρόνια με άνδρα που δεν της είχε πει το πραγματικό του όνομα

Η περιπέτεια που πέρασε Κάθριν Βερμπ είναι από αυτές που καμία γυναίκα δε θέλει να βιώσει. Έβγαινε επί δυο χρόνια με έναν άνδρα και όταν εκείνος σταμάτησε ξαφνικά να απαντάει στα τηλεφωνήματα της, εκείνη ανησύχησε και πήγε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνιση του. Τότε οι αστυνομικοί της είπαν πως τέτοιο πρόσωπο με αυτό το όνομα δεν υπάρχει


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Κάθριν γνώρισε έναν άνδρα μέσω διαδικτύου. Οι αρχικές τους συνομιλίες γρήγορα εξελίχθηκαν σε συνάντηση και γρήγορα σε πάθος. Το ζευγάρι άρχισε να κάνει όνειρα για να παντρευτεί μόλις

περάσει ο κορωνοϊός και για τα παιδιά που θα κάνουν.


Όμως εντελώς ξαφνικά ο σύντροφος της Κάθριν κυριολεκτικά εξαφανίστηκε: «Ήμουν με έναν άνδρα για δύο χρόνια και σκέφτηκα ότι θα τον παντρευόμουν και θα κάνω τα παιδιά του. Πως θα περνούσα μαζί του την υπόλοιπη ζωή μου. Αλλά τότε ο Covid-19 χτύπησε και δυστυχώς μου είπε ότι σκεφτόταν μήπως είχε τον ιό». Λέει η ίδια και συνεχίζει.


«Είπε ότι σκεφτόταν να πάει στο νοσοκομείο γιατί αισθανόταν άσχημα, αλλά στη συνέχεια σαν… θαύμα, ένιωσε καλύτερα. Από τότε που μου είπε ότι αισθάνεται καλύτερα, δεν τον άκουσα ποτέ ξανά. Ξαφνικά σταμάτησε να ανταποκρίνεται σε όλες τις κλήσεις μου, σε όλα τα μηνύματά μου. Μια εβδομάδα αργότερα το τηλέφωνό του έβγαζε τον τηλεφωνητή».

Τότε αποφάσισε να πάει στην αστυνομία φοβούμενη ότι ο σύντροφος της έπαθε κάτι κακό. «Κάλεσα την αστυνομία και υπέβαλα έκθεση αγνοουμένου και ξέρετε τι μου είπαν; Μου είπαν ότι ο φίλος μου… δεν υπήρχε. Επί δύο χρόνια μου είχε πει ψέματα για την πραγματική του ταυτότητα».


Η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να δώσει η ίδια είναι μια: «100% ήταν παντρεμένος και με τον κορονοϊό και την καραντίνα, έπρεπε να δουλέψει από το σπίτι». Γι αυτό εξαφανίσθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα