Ο πατέρας της Μέγκαν «επιτίθεται» στον πρίγκιπα Χάρι: «Εγώ τουλάχιστον δεν είχα ντυθεί σαν τον Χίτλερ» (Videos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Στην εκπομπή Good Morning Britain μίλησε ο Τόμας Μαρκλ έπειτα από την πολυσυζητημένη συνέντευξη της κόρης του, Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα. 

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ απέρριψε τους ισχυρισμούς της ότι την πρόδωσε, τονίζοντας ότι έχει ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη για τα λάθη του παρελθόντος, επισημαίνοντας ότι θα είναι δίπλα της αρκεί η ίδια να το θελήσει. 

«Η ουσία είναι ότι δεν με έχασε. Βγήκε και είπε σε δήλωσή της ότι με έχασε, αλλά δεν με έχασε. Ήμουν και είμαι πρόθυμος να βρίσκομαι πάντα στο πλευρό της, εφόσον το θελήσει η ίδια» είπε

χαρακτηριστικά.

Παρ'ολ 'αυτά, η στάση του δεν ήταν ίδια όταν αναφέρθηκε στον πρίγκιπα Χάρι, λέγοντας χαρακτηριστικά "τουλάχιστον εγώ δεν είχα παίξει ποτέ γυμνός μπιλιάρδο ούτε είχα ντυθεί σαν τον Χίτλερ", αναφερόμενος προφανώς σε δύο ντροπιαστικές στιγμές από το παρελθόν του γαλαζοαίματου, για τις οποίες, ο Δούκας του Σάσεξ είχε αναγκαστεί να δηλώσει δημόσια συγγνώμη. 

Thomas Markle continues to build bridge with estranged daughter Meghan as he tells Good Morning Britain, "I've never dressed up as hitler". pic.twitter.com/cfsMWZ7UWR

— Talya Varga (@TalyaVarga) March 9, 2021

Η μια αφορούσε στη δημοσιοποίηση φωτογραφιών που τον έδειχναν ντυμένο ως ναζί σε πάρτι μεταμφιεσμένων το 2005, ενώ η άλλη σε φωτογραφίες που απεικόνιζαν τον Χάρι γυμνό να διασκεδάζει με φίλους του σε σουίτα στο Λας Βέγκας το 2012.

"Οι Βρετανοί δεν είναι ρατσιστές - Χαζή η ερώτηση για το χρώμα του Άρτσι"

Αναφερόμενος στους φόβους του παλατιού περί χρώματος του Άρτσι, ο 76χρονος τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι οι Βρετανοί δεν είναι ρατσιστές και ότι αυτό που ειπώθηκε στο παλάτι θα αφορούσε "χαζή ερώτηση" και όχι κάτι μοχθηρό. 

"Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν είναι ρατσιστές, οι Βρετανοί δεν είναι ρατσιστές. Πρόκειται απλά για μια χαζή ερώτηση που έκανε κάποιος, χωρίς να κρύβει μοχθηρά κίνητρα" ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέντευξή της, η Μέγκαν Μαρκλ είχε αναφερθεί στο θέμα του πατέρα της, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει όσα έχουν συμβεί. Το απόσπασμα, ωστόσο, κόπηκε στο μοντάζ. Το CΒS, όμως, έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό  κλιπ λίγες ώρες αργότερα.

Meghan Markle addressed her father and half-sister publicly for the first time during extended interview with Oprah.#OprahMeghanHarry pic.twitter.com/HbbtYQJAJk

Alexander Umeakubuike(@AUmeakubuike) March 8, 2021

Τόμας ΜάρκλΜέγακν Μαρκλπρίγκιπας ΧάριHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα