Ο γιος του Μπολσονάρου συγκρίνει το μαχαίρωμα του πατέρα του με την 11/9

ΚΟΣΜΟΣ

 

Οι γιοι του προέδρου της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου δεν σταματούν να προκαλούν με τις δηλώσεις τους.

Μετά τον Κάρλος και τον Εντουάρντο, ο μεγαλύτερος σε ηλικία γιος του ακροδεξιού ηγέτη της Βραζιλίας, Φλάβιο, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων συγκρίνοντας την επίθεση με μαχαίρι ενάντια στον πατέρα του με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ.

«Η αλληλεγγύη μου σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατίας», έγραψε ο 38χρονος γερουσιαστής Φλάβιο Μπολσονάρου, αναδημοσιεύοντας

στο Instagram μια μονταρισμένη εικόνα που δείχνει δίπλα σε φωτογραφία των φλεγόμενων δίδυμων πύργων της Νέας Υόρκης τον πατέρα του να σφαδάζει από τον πόνο μετά από το μαχαίρωμα.

Πέρσι στις 6 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης, ο 64χρονος Ζαΐχ Μπολσονάρου δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, η οποία παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του. Ο ακροδεξιός πρόεδρος, μετά την επίθεση, υποβλήθηκε σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις με την τελευταία την Κυριακή.

Έπειτα από δικαστική απόφαση το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης της επίθεσης θα εκτεθεί σε ένα μουσείο στην Μπραζίλια, καθώς δικαστής έκρινε ότι το μαχαίρι έχει «ιστορική αξία».

Χθες, ο 36χρονος Κάρλος Μπολσονάρου υποστήριξε ότι η ταχεία αλλαγή στη χώρα δεν είναι εφικτή «δια της δημοκρατικής οδού».

Επίσης χθες ο 35χρονος Εντουάρντο που αναμένεται να διοριστεί πρεσβευτής της Βραζιλίας στην Ουάσινγκτον, ανήρτησε φωτογραφία στο Twitter στην οποία εμφανίζεται στο πλευρό του πατέρα του στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ φέρει ένα πιστόλι στην ζώνη του.

ΜπολσονάροΒραζιλία11/9Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα