Νίκη Λειβαδάρη: Το τελευταίο μήνυμα στο κινητό της

ΕΛΛAΔΑ

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου της Νίκης Λειβαδάρη, της νεαρής ηθοποιού που έφυγε απρόσμενα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Η άτυχη ηθοποιός ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια εξόδου για ποτό μετά το τέλος της παράστασης «Stamboul Train». Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος, οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Λίγες μόλις ώρες πριν φύγει από τη ζωή,

η ηθοποιός και θεατρολόγος είχε στείλει μήνυμα στον συνάδελφο και καλό της φίλο Φώτη Σπύρο ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, αποκάλυψε τι του έγραψε στο sms λίγες ώρες πριν φύγει απρόσμενα από τη ζωή.

«Το Σάββατο το βράδυ στις 10:55 μου έστειλε μήνυμα ότι «αύριο Κυριακή θα περάσω από την πρόβα να σε δω». Την επομένη την περίμενα αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε «έφυγε»… Δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε ο ηθοποιός, προσθέτοντας συγκινημένος: «Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα κορίτσι με χαμόγελο στα χείλη. Καλό παιδί, καλή ηθοποιός, άψογος συνεργάτης. Κουράγιο στην οικογένειά της…».

Η Νίκη Λειβαδάρη είχε συμμετάσχει -μεταξύ άλλων- στο «Μίλα μου Βρώμικα» του Mega, αλλά και στο σίριαλ «Αληθινοί έρωτες» του Alpha. Στο θέατρο είχε πρωταγωνιστήσει στο «Que sera sera», ενώ φέτος συμμετείχε στο Stamboul Train, τη θεατρική επιτυχία του Γκράχαμ Γκρην, σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη, στην Αμαξοστοιχία - Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.

Tη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Νίκης γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ηθοποιός και πρόεδρος του «ΤΑΣΕΗ» (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών)

Νίκη Λειβαδάρηθάνατοςαίτιατελευταίο smsμήνυμαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα