Νέο στέλεχος και νέα σειρά μυθοπλασίας στο Open

Και τυπικά στο Open ανέλαβε καθήκοντα η Κωνσταντίνα Κουτρούλη ως διευθύντρια Μάρκετινγκ στο κανάλι προερχόμενη από την ΕΡΤ και έπειτα από θητεία δύο ετών στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Στο μεταξύ το κανάλι της Παιανίας ολοκληρώνει ένα ακόμη σχέδιο στο προγραμμάτισμό για την επόμενη σεζόν με την τηλεοπτική προσαρμογή της τουρκικής σειράς «Κάποτε στην Τσουκούροβα» («Bir Zamanlar Cukurova») σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου. Η σειρά στην τουρκική τηλεόραση

έχει τύχει μεγάλη αποδοχής, άρα και τηλεθέασης καθώς έκανε τέσσερις κύκλους. Στο επόμενο- σύντομο- διάστημα αναμένεται να διαμορφωθεί το κάστ των ηθοποιών ώστε να αρχίσουν τα γυρίσματα.
Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, αυτή θα είναι η μία από τις δύο καθημερινές σειρές που επιθυμεί να έχει στο «οπλοστάσιο» του το κανάλι της Παιανίας για την επόμενη σεζόν, πέραν από το σίκουελ «Κόκκινο ποτάμμι ΙΙ», του Μανούσου Μανουσάκη.

Στο μεταξύ με τίτλο «Bitter lands» η σειρά κάνει ήδη διεθνή καριέρα. Πρόκειται για σειρά εποχής  με την πλοκή να διαδραματίζεται σε πόλη της επαρχίας στη δεκαετία του ’50.
Στο επίκεντρό της δύο αδέρφια που εργάζονται ως εργάτες σε αγρόκτημα, προσέχοντας τη θετή τους αδερφή, με την οποία ο ένας είναι ερωτευμένος, αλλά κρατούν κρυφή τη σχέση τους.
Το στόρι είναι εμπνευσμένο από την ταινία «Μέρες ευτυχίας» του 1978 σε σκηνοθεσία Τέρενς Μάλικ, με την πλοκή χρονικά τοποθετημένη στην Αμερική στις παρυφές του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Διαβάστε επίσης:

Το φόντο της προαποφασισμένης παραίτησης του Γιώργου Γαμπρίτσου από την ΕΡΤ

Πρωινό: Ένταση ανάμεσα σε Λιάγκα και Πετρογιάννη – «Μας το παίζεις μάγκας στην εκπομπή;» (Video)

ΕΣΡ: Βαριά «καμπάνα» στο «Μακελειό» για εκπομπές και σποτάκι

Keywords
Τυχαία Θέματα