Νέο «ροζ» σκάνδαλο στη Βρετανία -Γνωστοί celebrities φοβούνται τη διαρροή των sex tape τους (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Μετά τη διαρροή του ερωτικού βίντεο του Βρετανού πυγμάχου Αμίρ Καν πολλοί είναι οι άντρες celebrities στην Βρετανία οι οποίοι ανησυχούν πως έχουν πέσει θύμα της ίδια πλεκτάνης.

Σύμφωνα με την Daily Mail και την Sun γνωστοί celebrities ανησυχούν πως τα δικά τους ερωτικά video θα διαρρεύσουν. Ένας Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής, ένας παρουσιαστής του BBC, ένας ηθοποιός του Χόλιγουντ, και ένας τραγουδιστής του XFactor, σύμφωνα με τις πληροφορίες των δύο εφημερίδων, είναι μεταξύ εκείνων που φοβούνται για τις… ροζ αποκαλύψεις

Το «Celebrity Busted» έχει γίνει διαβόητο για τα ροζ βίντεο διασημοτήτων που ανεβάζει, ενώ σύμφωνα με την Sun πιστεύεται πως το site έχει πλήθος φωτογραφιών και ερωτικού περιεχομένου βίντεο από πολλούς διάσημους Βρετανούς.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τα βίντεο αυτά καταγράφονται από εμφανίσιμες γυναίκες οι οποίες πλησίασαν τους άντρες αυτούς μέσω Twitter. Αμέσως μετά την προσέγγιση και το γνωστό follow στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης, οι κοπέλες τους στέλνουν μήνυμα για να κάνουν sex μέσω Skype και κατα τη διάρκεια της σύνδεσης μεσω Skype τους καταγράφουν μυστικά. Στη συνέχεια αυτό το βίντεο ανεβαίνει στο ίντερνετ.

sex tapeΒρετανίαΑμίρ ΚανπυγμάχοςΕρωτικά ΒίντεοcelebritiesΆγγλοιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα