Νέες… συστάσεις Τραμπ σε Google και social media

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε την Google, το Facebook και το Twitter να είναι προσεκτικοί, λίγο μετά τις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον των εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης ότι εμφανίζονται μόνο «αρνητικές ειδήσεις» για τον ίδιο όταν κάνει αναζήτηση με το όνομά του.

«Πιστεύω ότι η Google

και αυτό που οι άλλοι κάνουν, αν δείτε τι γίνεται με το Twitter, τι γίνεται με το Facebook, καλύτερα να είναι προσεκτικοί, επειδή δεν μπορείς να κάνεις αυτό στους ανθρώπους», δήλωσε από το Λευκό Οίκο.

«Οπότε, πιστεύω ότι η Google, το Twitter και το Facebook, βαδίζουν σε μια πολύ επικίνδυνη περιοχή και πρέπει να είναι προσεκτικοί. Δεν είναι δίκαιο για μεγάλο μέρος του πληθυσμού», συμπλήρωσε.

Νωρίτερα σήμερα, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Τραμπ υποστήριξε ότι η Google κρύβει τα δημοσιεύματα των «δίκαιων μμε» αφού, κάνοντας αναζήτηση με τις λέξεις «Trump News», λαμβάνει «μεροληπτικά» αποτελέσματα και, στις περισσότερες περιπτώσεις, επικριτικές ειδήσεις για τον ίδιο.

«Είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση και θα την αντιμετωπίσουμε», έγραψε, χωρίς να δώσει αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του, ή να διευκρινίσει σε ποιες ενέργειες μπορεί να προβεί.

Η εταιρεία Google διέψευσε κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί πολιτικών κινήτρων στα αποτελέσματα που εμφανίζει η κολοσσιαία μηχανή αναζήτησης, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του προέδρου Τραμπ.

Τραμπsocial mediaGooglefacebookHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα