Νέα δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στα Special Olympics Ηellas

ΕΛΛAΔΑ

Νέα δωρεά ενέκρινε το Δ.Σ. του Stavros Niarchos Foundation (ΙΣΝ) με στόχο την υποστήριξη της επέκτασης του προγράμματος των Special Olympics Ηellas και την κάλυψη των λειτουργικών τους εξόδων για τρία έτη.

Η νέα αυτή δωρεά θα κάνει πράξη έναν από τους κύριους άξονες της στρατηγικής του οργανισμού που αφορά στην επέκταση σε 21 πόλεις-στόχους του δικτύου των αθλητικών τους προγραμμάτων ανά την χώρα, πάντα σε στενή συνεργασία με την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους τοπικούς

Αθλητικούς Συλλόγους.

Το Πρόγραμμα αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον μέγιστο δυνατό αριθμό οικογενειών ατόμων με νοητική αναπηρία να εντάξουν τα παιδιά τους στα Special Olympics Ηellas επιτρέποντάς τους να διεκδικήσουν τη θέση τους στις τοπικές κοινωνίες ως ισότιμα μέλη τους.

To ΙΣΝ επιπλέον υποστηρίζει με δωρεά συνολικού ύψους $10.000.000 την ενίσχυση του παγκόσμιου κινήματος κοινωνικής ένταξης των Special Olympics International, με στόχο να προωθήσει την ισχυρότερη συμμετοχή των νέων στα κοινά σε παγκόσμιο επίπεδο και να μεταμορφώσει το εκπαιδευτικό σύστημα μέσω του αθλητισμού. Η συνεργασία των δύο οργανισμών στοχεύει στην αύξηση της πρόσβασης και των ευκαιριών στα σχολικά προγράμματα αθλητισμού για μία κοινότητα που αποτελεί περίπου το 3-4% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Σταύρος ΝιάρχοςίδρυμαSpecial Olympics ΗellasπρόγραμμαεπέκτασηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Special Olympics Ηellas,idrymatos stavros niarchos, Special Olympics iellas