Νέα ανατροπή στη μοιραία πτήση ΜΗ370: Δεν αποκλείεται η αεροπειρατεία

ΚΟΣΜΟΣ

Ακόμα και το σενάριο της αεροπειρατείας συμπεριλαμβάνεται στο περίπου 400 σελίδων πόρισμα για τη μοιραία πτήση ΜΗ370 της Malaysia Airlines, η οποία χάθηκε από τα ραντάρ τον Μάρτιο του 2014 και μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί το κουφάρι του εξαφανισμένου Boeing 777.

Σύμφωνα με το τελικό πόρισμα που οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα, το μοιραίο αεροσκάφος έκανε στροφή κατά τη διάρκεια της πτήσης του από την Κουάλα Λουμπούρ για το Πεκίνο, αλλά από εκεί και πέρα είναι αδύνατο να καταλήξουν

στα οριστικά πώς και γιατί της τραγωδίας.

Το αεροσκάφος ήταν σε καλή κατάσταση και οι πιλότοι άξιοι και ικανοί, ωστόσο, το γεγονός παραμένει ότι το Boeing 777 εξαφανίστηκε και παρά την τεράστια έρευνα που διεξήχθη δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο σχετικά με το πού κατέπεσε ή, εν πάσει περιπτώσει, τι απέγινε.

Το πόρισμα προκάλεσε οργή στους συγγενείς των επιβατών που ακόμα και σήμερα δεν έχουν πάψει να ελπίζουν σε ένα θαύμα, καθώς δεν δίνει καμία απάντηση στα αγωνιώδη ερωτήματά τους.

Ωστόσο, η παράμετρος της αεροπειρατείας που προστίθεται στο πόρισμα καθιστά ακόμα πιο μυστηριώδη την κατάληξη της πτήσης ΜΗ370, καθώς ως σήμερα δεν είχε διατυπωθεί, τουλάχιστον ανοιχτά από τους ερευνητές, αν και η αλλαγή πορείας μοιάζει δεδομένη.

ΜαλαισίαMalaysia AirlinesMH370πόρισμααεροπειρατείαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα