Να η ευκαιρία: 10 ιδιωτικά νησιά που νοικιάζονται από 310 ευρώ/βραδιά (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός για τους περισσότερους η διανυκτέρευση σε ιδιωτικό νησί, φαίνεται όμως πως τελικά δεν είναι όσο ακριβό το φαντάζεται κανείς, αφού υπάρχουν ιδιωτικοί παράδεισοι σε ειδυλλιακή φύση που νοικιάζονται σε τιμές καλών ξενοδοχείων.

Το top 10 των πιο οικονομικών ιδιωτικών νησιών:

10. Colleton River Plantation, ΗΠΑ - 307 ευρώ/βραδιά

Δεν υπάρχει πιο οικονομικό

ιδιωτικό νησί από αυτό. Βρίσκεται κοντά στη Νότια Καρολίνα, εκτείνεται σε μία έκταση 650 στρεμμάτων και είναι περιστοιχισμένο από δέντρα.

9. Bird Island, Μπελίζ - 435 ευρώ/βραδιά

Το παραδεισένιο νησάκι είναι ουσιαστικά η κορυφή ενός κοραλιογενούς ύφαλου και στη μία πλευρά του έχει κατασκευαστεί μία μαρίνα. Ο καιρός εκεί είναι καλοκαιρινός όλο τον χρόνο και τα νερά τιρκουάζ.

8. Area 51, Ship Channel Cay, Μπαχάμες - 450 ευρώ/βραδιά

Προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση στα νερά της Καραϊβικής. Το νησάκι προσφέρει πέρα από το μαγικό τοπίο και 24ωρο σέρβις, ώστε ο φιλοξενούμενος να μην έχει καμία έγνοια στον κόσμο και μόνο να απολαμβάνει τη φύση και το room service.

7. Private Island Rental, Thousand Islands, Νέα Υόρκη -604 ευρώ/βραδιά

Και όμως, διαθέτει και η Νέα Υορκη ιδιωτικό νησάκι, στη λίμνη Άιλ, η οποία είναι γνωστή για τις ζεστές θερμοκρασίες των νερών της. Οι φιλοξενούμενοι σε αυτό το νησάκι, έχουν θέα θάλασσα όπου και αν κοιτάξουν.

6. Prospect Point House, Μπαχάμες - 720 ευρώ/βραδιά

«Το κρυφό διαμάντι των ιδιωτικών αποδράσεων» αποκαλείται το συγκεκριμένο νησάκι. Τι προσφέρει; Από κολύμπι παρέα με γουρουνάκια, μέχρι μαθήματα σερφ και βαρκάδες.

5. Ipil Waterfront, Φιλιππίνες - 801 ευρώ/βραδιά

Το αρχιπέλαγος του Παλαγουάν στις Φιλιππίνες διαθέτει 1.780 μικρά νησάκια με μοναδικής ομορφιάς παραλίες, κάτω από δασώσεις γκρεμούς. Η συγκεκριμένα βίλα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια.

4. East Sister Rock Island, Φλόριντα -1.613 ευρώ/βραδιά

Σε απόσταση μόνο τριών λεπτών από τις ακτές της Φλόριντα, το East Sister Island προσφέρει την ιδανική εξωτική απόδραση. Οι επισκέπτες ωστόσο μπορούν να φτάσουν και με ελικόπτερο, καθώς η εξοχική βίλλα διαθέτει και ελικοδρόμιο.

3. Exclusive Private Island Custom, Μπελίζ - 1.643 ευρώ/βραδιά

Το συγκεκριμένο τροπικό νησάκι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 14 άτομα και διαθέτει και προσωπικό βαρκάρη. Επιπλέον, οι τυχεροί που το επισκέπτονται έχουν στη διάθεσή τους εξοπλισμό για όλα τα θαλάσσια σπορ και εξαιρετική θέα στα βουνά των Μάγια.

2. Cherry Island, Καναδάς -2.466 ευρώ/βραδιά

Στην καρδιά της λίμνης του Οντάριο στέκεται μία πανάκριβη εξοχική βίλα που μπορεί να προσφέρει μοναδικές αναμνήσεις καλοκαιρινών διακοπών.

1. Royal Belize, Μπελίζ, - 5.000 ευρώ/βραδιά

Δεν ονομάζεται βασιλικό χωρίς λόγο. Μπορεί να ακούγεται ακριβή η τιμή του, όμως μπορεί να φιλοξενήσει 18 άτομα, οπότε μειώνεται δραστικά η τιμή ανά άτομο. Προσφέρει θαλάσσια σπορ, όπως καγιάκ, και έχει βοηθητικό προσωπικό.

ιδιωτικά νησιάπαράδεισοιενοικίασηοικονομικάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
310,Photos