Μικρούτσικος για Τέμπη: «Δεν θα ανεχτούμε κανένα κουκούλωμα – Η δικαιοσύνη θα λάμψει θέλουν, δεν θέλουν» (Video)
Το «παρών» στο «Buongiorno» έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρά το γεγονός ότι είχε τονίσει ότι δεν θα εμφανιστεί προκειμένου να κατέβει στη διαδήλωση για τα Τέμπη.
Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι πρόκειται να βρεθεί στη συγκέντρωση αμέσως μετά τη λήξη της εκπομπής -που λόγω της ημέρας έχει μειωμένη διάρκεια- ενώ θέλησε να στείλει το μήνυμα ότι ο κάθε πολίτης σε κάθε σπίτι σήμερα θα πρέπει να δώσει το «παρών» σε αυτή τη μεγάλη διαμαρτυρία, ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποτραπεί κάθε «κουκούλωμα»
«Επειδή πριν από μια εβδομάδα είχα δηλώσει ότι δεν θα έρθω σήμερα, γιατί θα κατέβω στη διαδήλωση για τα Τέμπη, ακριβώς επειδή θα τελειώσουμε στις 11, έχω παραγγείλει μια μοτοσικλέτα για να είμαι εκεί. Εμένα το ζητούμενο μου ήταν, λόγω εκπομπής, να έχω τη δυνατότητα να παρευρεθώ. Με το 11 και με την μοτοσικλέτα, λοιπόν, ικανοποιείται (σ.σ. το ζητούμενο). Άρα βρίσκομαι εδώ για να γίνει αυτό της ενημέρωσης, της συμπαράταξης και της συμπαράστασης στον κόσμο και στους ανθρώπους που θα κατέβουν. Ταυτόχρονα νομίζω ότι όλοι μας, στο μέτρο του δυνατού, θα κατεβούμε, στο κέντρο της Αθήνας. Στο κέντρο της Αθήνας, γιατί το Σύνταγμα δεν φτάνει. Δεν φτάνει ούτε η Ομόνοια ούτε το Πολυτεχνείο ούτε οι Στύλοι του Ολυμπίου Διός. Χρειάζεται όλη η Αθήνα για να μαζέψει όλους τους ανθρώπους που συμπαρίστανται σε αυτό το δράμα, σε αυτές τις οικογένειες και δίνουν πολιτικό περιεχόμενο ότι δεν θα ανεχτούμε κανένα κουκούλωμα. Η δικαιοσύνη θέλουν, δεν θέλουν, θα λάμψει»
Διαβάστε επίσης:
Τσιμτσιλή για Τέμπη: «Αυτό που θα γίνει σήμερα είναι μεγαλειώδες – Θέλουμε να είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας» (Video)
Άναψαν τα αίματα με Τζίμα και Πρετεντέρη για τα Τέμπη: «Όλοι δημοσιογράφοι είμαστε εδώ, λιγότερο ή περισσότερο»
Κορυφαίο σε τηλεθέαση το χθεσινό (26/2) «Αλ Τσαντίρι νιουζ»
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- LIVE εικόνα από το Σύνταγμα - Δείτε την μεγάλη συγκέντρωση
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για τα Τέμπη – «Είδαμε το πιο άσχημο πρόσωπο της χώρας στον εθνικό καθρέφτη»
- Τα ονόματα των 57 θυμάτων στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος - Αρχίζει να συγκεντρώνεται ο κόσμος
- Κίνδυνος για τρία εκατομμύρια χρήστες του Chrome – Τι πρέπει να κάνουν για να προστατευτούν από τους χάκερς
- Είναι ζωντανός ο Τζιμ Μόρισον των Doors; To ντοκιμαντέρ που προκαλεί ερωτήματα
- Τέμπη: Τροποποιήσεις στο ωράριο των σούπερ μάρκετ για τις κινητοποιήσεις
- Στη φυλακή ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος του «Blue Horizon»
- Συγκλονίζει επιζών από τα Τέμπη στον ΣΚΑΪ 100.3: «Αυτό το "πάμε κι όπου βγει" τελικά δεν βγήκε πουθενά»
- Πρέπει να παίρνετε βιταμίνη D μαζί με ασβέστιο; Τι λένε οι ειδικοί
- Υπό την πίεση του Τραμπ, το Μεξικό εκδίδει στις ΗΠΑ 29 narcos, ανάμεσά τους καταζητούμενο για 40 χρόνια
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Το Ποντικι
- Τέμπη: Τα συλλαλητήρια κρίνουν την επόμενη ημέρα της κυβέρνησης – Τα σενάρια και οι φόβοι
- Νέα εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ 2014-2019 – Ποιοι και πως μπορούν να υποβάλουν αίτηση για απαλλαγή ή διόρθωση φόρου
- Bόλος: Καταδίκη 45χρονου για ενδοοικογενειακή βία
- Τζιν Χάκμαν: «Όχι, δεν κουνιούνται, στείλτε κάποιον γρήγορα» – Το δραματικό τηλεφώνημα στις Αρχές για τον θάνατο του ζευγαριού (Video)
- Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Τέμπη: «Εκείνο το βράδυ μοιραία ανθρώπινα λάθη ενώθηκαν με χρόνιες ανεπάρκειες του κράτους»
- Πρόεδρος ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Οι 2,5 τόνοι εύφλεκτου υγρού θα έπρεπε να ήταν μεταξύ δεύτερης μηχανής και πρώτης ανοιχτής φορτάμαξας
- Noval Property: Υψηλή κερδοφορία και σημαντική αύξηση εύλογης αξίας χαρτοφυλακίου το 2024
- Συμβουλές για καλή όραση κατά την οδήγηση τον χειμώνα: Πως να αποφύγετε τους κινδύνους του δρόμου
- ΕΡΤ: Έρχεται το «οδοιπορικό» της Χάρις Αλεξίου στην ελληνική δισκογραφία
- Νέα μελέτη για τη ΔΕΠΥ: Το φάρμακο κατά της υπέρτασης που μπορεί να την αντιμετωπίσει
- Τελευταία Νέα Το Ποντικι
- Μικρούτσικος για Τέμπη: «Δεν θα ανεχτούμε κανένα κουκούλωμα – Η δικαιοσύνη θα λάμψει θέλουν, δεν θέλουν» (Video)
- Σακελλαροπούλου για Τέμπη: Μαύρη σελίδα της ιστορίας μας – Πάνδημο αίτημα για αλήθεια, λογοδοσία και απονομή δικαιοσύνης
- Noval Property: Υψηλή κερδοφορία και σημαντική αύξηση εύλογης αξίας χαρτοφυλακίου το 2024
- Οι υγειονομικοί βγαίνουν στους δρόμους για το έγκλημα των Τεμπών – Ζητούν δικαιοσύνη και να λάμψει η αλήθεια
- 2015-2025: Δέκα χρόνια κομμάτια (*)
- Τέμπη: Τα συλλαλητήρια κρίνουν την επόμενη ημέρα της κυβέρνησης – Τα σενάρια και οι φόβοι
- ΕΡΤ: Έρχεται το «οδοιπορικό» της Χάρις Αλεξίου στην ελληνική δισκογραφία
- Eurobank: Αποτελέσματα που ξεπέρασαν τις προσδοκίες το 2024 – Το Επιχειρηματικό Πλάνο 2025-2027
- Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Τέμπη: «Εκείνο το βράδυ μοιραία ανθρώπινα λάθη ενώθηκαν με χρόνιες ανεπάρκειες του κράτους»
- Τζιν Χάκμαν: «Όχι, δεν κουνιούνται, στείλτε κάποιον γρήγορα» – Το δραματικό τηλεφώνημα στις Αρχές για τον θάνατο του ζευγαριού (Video)
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Όχι πια.. «πάμε κι όπου βγει»!
- «Οχι τα κέρδη πάνω από τη ζωή»: Σήκωσαν γιγαντοπανό 30 μέτρων για τα Τέμπη στα Τρίκαλα
- Συλλαλητήριο για τα Τέμπη: Χιλιάδες κόσμου στο Σύνταγμα
- Τέμπη – LIVE: Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα – Οι συγκεντρώσεις για τα δύο χρόνια από την τραγωδία
- Τέμπη: Στις 12 το μεσημέρι το τρισάγιο για τους 57 νεκρούς
- Πρέπει να παίρνετε βιταμίνη D μαζί με ασβέστιο; Τι λένε οι ειδικοί
- Η Δανάη Μιχαλάκη με κομψές μπαλαρίνες από τα Η&Μ -Άνετες και στιλάτες, τέλειες για το γραφείο και την έξοδο
- Μητσοτάκης για Τέμπη: Είδαμε το πιο άσχημο πρόσωπο της χώρας στον εθνικό καθρέφτη
- Σακελλαροπούλου για Τέμπη: Πάνδημο αίτημα για αλήθεια, λογοδοσία και δικαιοσύνη