Μεξικό: Εiκόνες απο τον σεισμό των 7,4 Ριχτερ - Κτίρια κουνιούνται σαν άχυρα (Video/Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Στους πέντε ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον χθεσινό ισχυρό σεισμό των 7,4 Ρίχτερ στο Μεξικό.

Οι θάνατοι αναφέρθηκαν κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, στην πολιτεία Οαχάκα, ορεινή περιοχή γνωστή για τον καφέ της, το μεσκάλ και τα δείγματα αρχιτεκτονικής της περιόδου των ισπανών αποικιοκρατών.

What pool look like during an #Earthquake in #Mexico: 7.4-Magnitude Quake Strikes Central

State of #Oaxaca, El Coyul

Earthquake in Oaxaca, Mexico pic.twitter.com/exU9UgvWzM

— lollol (@FreshSam5) June 23, 2020

Οπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα πτώσεις βράχων απέκλεισαν ορεινούς δρόμους ανάμεσα στην ομώνυμη πρωτεύουσα της πολιτείας και τις ακτές. Τα σωστικά συνεργεία δεν έχουν ακόμη μπορέσει να φθάσουν σε όλα τα χωριά όπου έχουν αναφερθεί ζημιές, γεγονός που εγείρει φόβους πως τα θύματα ενδέχεται να αποδειχθούν πολύ περισσότερα.

 

Ground moving during magnitude 7.4 earthquake in Oaxaca, Mexico.#earthquake #Mexico #mexicoearthquake pic.twitter.com/zQyFO1S4l4

— Dhaval Khatri DK (@DhavalKhatriDK) June 24, 2020

 

Κτήρια σείστηκαν στην κεντρική πόλη του Μεξικού, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν από τα σπίτια τους, τρέχοντας στους δρόμους.

Εν τω μεταξύ, δεκάδες είναι οι μετασεισμοί που καταγράφουν οι σεισμογράφοι, έπειτα από την ισχυρότατη σεισμική δόνηση. Από τις 6 το πρωί, τοπική ώρα έχουν καταγραφεί τρεις μετασεισμοί 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενω ακολούθησαν 4,4 Ρίχτερ και 4,3 Ρίχτερ, λίγα λεπτά μετά τις 10:30.

 

Video 3 #earthquake #Mexico pic.twitter.com/ggk3Fcgs8v

Youtube : Open Talk 270 (StayHomeStaySafe) (@rksadhi) June 23, 2020

 

MεξικόσεισμόςδόνησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα