ΜέΡΑ25: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέκλεψε το λογότυπό μας – «Αφήστε ήσυχο το χελιδόνι μας» (Photo)

Το ΜέΡΑ 25 με ανακοίνωσή του κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «ο προφανώς ΣΥΡΙΖαϊκός ιστότοπος apodimoi.org υποκλέπτει το επίσημο, κατοχυρωμένο λογότυπο του κόμματος». Προσθέτει ότι επικοινώνησε με τον ιστότοπο και με τον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε «να αφήσουν ήσυχο το χελιδόνι μας».

Ειδικότερα το ΜέΡΑ 25 αναφέρει:

«Είναι αλήθεια ότι το χελιδόνι του ΜέΡΑ25 αποκτά καθημερινά όλο και περισσότερη συμβολική αξία. Λένε ότι η μίμηση είναι το καλύτερο κομπλιμέντο. Υπάρχουν όμως όρια. Κι αυτά τα ξεπέρασε ο νεόκοπος, προφανώς ΣΥΡΙΖΑϊκός, ιστότοπος apodimoi.org, που υποκλέπτει καταφανώς το επίσημο, κατοχυρωμένο λογότυπο του ΜέΡΑ25 με στόχο να ελκύσει απόδημους που, διαφορετικά, θα έμεναν μακριά από εκδηλώσεις της “ομάδας”, στις οποίες παρελαύνουν αναγνωρίσιμα στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

το λογότυπο στο apodimoi.org

Το ΜέΡΑ25 επικοινωνήσαμε τόσο με τον ιστότοπο όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ και, ευγενικά, τους ζητήσαμε να αφήσουν ήσυχο το χελιδόνι μας – να κατεβάσουν τον λογότυπό μας από την σελίδα τους. Ελπίζουμε να κάνουν το σωστό, πρωτίστως απέναντι στους απόδημους που αρκετά, και αρκετοί, πασχίζουν να χειραγωγήσουν».

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Πώς θα λειτουργήσουν τα γυμναστήρια – Μειώνεται το ποσοστό τηλεργασίας

Ποιος ήταν ο Άρης που εκτέλεσαν στα Σεπόλια – Οι τρεις αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας (video)

Καιρός: Συννεφιασμένη Δευτέρα – Έρχονται βροχές και καταιγίδες (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα