Μελίνα Μακρή: «Στο σχολείο αντιμετώπιζα bullying - Με έπιασαν από τα πόδια και με γύρισαν ανάποδα» (Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Έγινε γνωστή μέσα από το συγκρότημα των Vegas, έχοντας αφήσει το δικό της μουσικό αποτύπωμα στην εγχώρια ποπ μουσική σκήνη, τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ο λόγος για τη  Μελίνα Μακρή, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για τα δύσκολα χρόνια που στιγμάτισαν τη ζωή της.

Με αφορμή το γράμμα που έλαβε, στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, η τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της, μιλώντας μεταξύ άλλων, για τα περιστατικά εκφοβισμού που βίωσε στο

σχολείο, αποκαλύπτοντας πως για πολλά χρόνια επέστρεφε στο σπίτι της με δάκρυα στα μάτια... «Είχα δύσκολη εφηβεία. Ήμουν πολύ μελαγχολικό άτομο. Με τους συμμαθητές μου ήμουν πολύ ντροπαλή, είχα μία φίλη και πάντα το παράπονο μου ήταν πως δεν είχα αρκετούς φίλους. Πήγαινα στο σπίτι και έλεγα στη μαμά μου πως ήθελα να κάνω φίλους, αλλά ήμουν τόσο κλειστή και ντροπαλή που ένιωθα απομονωμένη.

Με απέφευγαν τα άλλα παιδιά γιατί ήμουν και 'γω φοβισμένη απέναντι τους, οπότε δεν ήμουν κοινωνική. Στην εφηβεία αυτό μου έσκασε ίσως μαζί με τις ορμόνες και γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα κάθε μέρα. Μου το λέει ακόμα η μαμά μου. Είχα μέσα μου μια ροπή προς τα αρνητικά συναισθήματα. Αυτό το πάλεψα αργότερα με ψυχολόγο. Έκανα θεραπεία πέντε χρόνια και είμαι ένα αρκετά θετικό άτομο πλέον θέλω να πιστεύω.

«Με έπιασαν από τα πόδια και με γύρισαν ανάποδα»

«Στο σχολείο αντιμετώπιζα bullying και σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλω να θυμάμαι. Ήταν αρκετά δύσκολο συναισθηματικά, λεκτικό bullying που είχε γίνει και σωματικό. Κάποια αγόρια, επειδή ήμουν ένα τριχωτό άτομο για κορίτσι ειδικά, με κορόιδευαν. Με έλεγαν αρκούδα! Αυτό μπορεί σήμερα να ακούγεται αστείο, αλλά σε πληγώνει σαν έφηβη.

Δεν όρθωνα το ανάστημα μου και ακόμα και σήμερα δεν απαντάω αμέσως. Το σκέφτομαι και θα απαντήσω αργότερα. Μια φορά έγινε και σωματικό. Δηλαδή με έπιασε από τα πόδια συμμαθητής μου και με γύρισε ανάποδα» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Παρακολουθήστε από το 24:25' του παρακάτω βίντεο 

Μελίνα Μακρήσχολικός εκφοβισμόςbullyingβίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα