Μελέτη σε Λατινοπούλου: «Κάτι τύπισσες σαν εσένα ενοχλούν» – Πυρά και από Μπάρκα, Τρίγγου (photos)

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για όσα απαράδεκτα δήλωσε τις προάλλες η πολιτεύτρια της ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου παρά την κατακραυγή εμφανίστηκε χθες στο Πρωινό ουσιαστικά… αμετανόητη, λέγοντας ότι δεν έχει μετανιώσει για όσα είπε στο περιβόητο βίντεο για τις γυναίκες.

Μελέτη: Κάτι τύπισσες σαν εσένα ενοχλούν

Η Ελεωνόρα Μελέτη δεν μάσησε τα λόγια της απευθυνόμενη στην πολιτεύτρια

της ΝΔ.

«Λατινοπούλου, άκου κάτι… οι πανάδες που τις αποκαλείς “αντιαισθητικές” λέγονται επιστημονικά μελάγχρωση και έχουν παθολογικά αίτια, συχνά νόσους ή τις αποκτά μια γυναίκα δώρο από την εγκυμοσύνη. Βγαίνουν παντού. Εμένα βγήκαν στο κούτελο και στο άνω χείλος. Κοινώς, όταν με δει ο ήλιος, ναι, έχω μουστάκι! Αλλά μάντεψε. Εμένα δεν με ενοχλούν τελικά, ούτε τον άνδρα μου… κάτι τύπισσες σαν εσένα ενοχλούν… δεν άκουσα τι λες στο βίντεό σου. Σταμάτησα όταν άκουσα να λες πως φωτογραφίζουμε κάποιες γυναίκες “ό, τι αντιαισθητικό έχουμε πάνω μας”. Πάρε λοιπόν τις αντιαισθητικές πανάδες μου. Ορόσημο από τη γέννηση της κόρης μου!» έγραψε σε ένα από τα story της η Ελεωνόρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος επανήλθε με νέα ανάρτηση λέγοντας: «Και μάθε κάτι άλλο. Καμία μας δεν θέλει τις πανάδες της. Κάποιες κάνουμε επώδυνες θεραπείες με χημικά για να τις απαλύνουμε. Δεν τις θέλουμε. Να τις αγαπήσουμε προσπαθούμε και εσύ μας ενοχλείς».

Δανάη Μπάρκα: Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε όλοι ίδιοι

Έμμεση αλλά αιχμηρή ήταν η αναφορά της Δανάης Μπάρκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου. Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η παρουσιάστρια του MEGA μίλησε για έναν κόσμο που «προσπαθεί να μας επιβάλλει να είμαστε όλοι/όλες ίδιοι», τον ίδιο που γυμνάζει «το «έξω» του και καθόλου το «μέσα του».

«Φρόντισε τον εσωτερικό σου κόσμο και θα κανείς καλύτερο τον εξωτερικό. Ένα ωραίο μυαλό και μια καλή ψυχή είναι ευτυχία. Αυτό μας εύχομαι. Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά για να είμαστε όλοι ίσοι» έγραψε η παρουσιάστρια.

View this post on Instagram

A post shared by ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ (@danai_barka)

Αναλυτικά η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα στο Instagram

«Σ’ έναν κόσμο που αλλάζει καθημερινά με ραγδαία ταχύτητα,σ έναν κόσμο που η μαζοποίηση μας κατακλύζει, σ’ έναν κόσμο που προσπαθεί να μας επιβάλλει να είμαστε όλοι/όλες ίδιοι, σ’ έναν κόσμο που η ευκολία και η παθητικότητα κυριαρχεί, σε έναν κόσμο που ελαχιστοποιείται η ατομική βούληση και όλοι ακολουθούμε την «μόδα», σ’ έναν κόσμο που ο μιμητισμός είναι σχεδόν κανόνας, σ’ έναν κόσμο γεμάτο κριτική, σ’ έναν κόσμο γεμάτο ανασφάλειες και διαγωνισμούς ομορφιάς ή πλούτου, σ’ έναν κόσμο γεμάτο φόβους, σ’ έναν κόσμο που ο σεξισμός βρίσκεται στην ρίζα μας, σ’ έναν κόσμο που επαναπαύεται στην εικόνα, σ’ έναν κόσμο που γυμνάζει το «έξω» του και καθόλου το «μέσα του», σ’ έναν κόσμο γεμάτο εκμετάλλευση και σκοπιμότητες, σ’ έναν κόσμο πλημμυρισμένο από «ξεπερασούρες», σ’ έναν κόσμο γεμάτο ταμπέλες και ψευτιά… βρες τον εαυτό σου, βρες την αλήθεια σου, βρες την χαρά σου, βρες αυτά που εσένα σε κάνουν ευτυχισμένο, βρες αληθινούς ανθρώπους, βρες ωραίους ανθρώπους με καλή ψυχή, βρες πίστη, βρες εμπιστοσύνη, βρες αγάπη, δικαιοσύνη, ενσυναίσθηση, αλληλεγγύη και εμπιστεύσου το μυαλό και το ένστικτο σου. Αποδέξου την μοναδικότητα σου και μην προσπαθείς να συγκριθείς με άλλους. Φρόντισε τον εσωτερικό σου κόσμο και θα κανείς καλύτερο τον εξωτερικό. Ένα ωραίο μυαλό και μια καλή ψυχή είναι ευτυχία. Αυτό μας εύχομαι. Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά για να είμαστε όλοι ίσοι. Αλήθεια & μοναδικότητα».

Τρίγγου: Έχεις μπερδευτεί…

Με πιο λακωνικό τρόπο, η ηθοποιός Έλλη Τρίγγου σχολίασε τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

«Αγαπητή Αφροδίτη, κρίμα που έχεις τόσο μπερδευτεί», έγραψε η τηλεοπτική Ασημίνα από τις «Άγριες Μέλισσες» σε ένα από τα InstaStory της, ενώ στη συνέχεια ανάρτησε ένα σκίτσο με τρεις γυναίκες μακριά από τα στερεοτυπικά πρότυπα ομορφιάς που εξύμνησε η πολιτεύτρια της ΝΔ.

Ειδήσεις σήμερα

Μαρία Σολωμού προς Λατινοπούλου: Και ραγάδες έχω, και κυτταρίτιδα και χαλάρωση (Photos)

Τάπα Σκορδά στη Λατινοπούλου: «Σου είπε κάποιος ότι αν λες αυτά τα πράγματα θα γίνεις γνωστή;» (video)

Dove και Veet απαντούν στην Αφροδίτη Λατινοπούλου (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα