Μελέτη: Παίρνει θέση στην κόντρα ΣΚΑΪ – Τσαλίκη – «Εγώ πήγα δικαστικά και δικαιώθηκα» (Video)

Στη δικαστική κόντρα μεταξύ του Γιώργου Τσαλίκη και του ΣΚΑΪ πήρε θέση η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Παρασκευής μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή.

Η ίδια που πριν από τέσσερα χρόνια είχε πάρει τηλεοπτικό «διαζύγιο» από τον σταθμό, όχι και τόσο… βελούδινο, στηρίζει απόλυτα τον Γιώργο Τσαλίκη, ξεσπώντας κατά του ΣΚΑΪ.

«Επειδή έχω πάθει ακριβώς το ίδιο που έχει πάθει ο Τσαλίκης, να σας θυμίσω ότι πριν από τέσσερα χρόνια περίπου με τον ίδιο τρόπο εκτέθηκα κι εγώ από

τον ΣΚΑΪ δημοσίως. Κι εγώ είχα κάνεις τις συμφωνίες μου, κι εγώ τις είχα ανακοινώσει, με άδεια του σταθμού, κι εγώ τις είχα προσωρήσει, είχαμε κλείσει και ομάδα και ξαφνικά βρέθηκα κρεμάμενη. Επειδή άλλαξε γνώμη και διοίκηση ο σταθμός.

Και την ώρα που είχα πει ότι θα τους πάω δικαστικά, σαφώς και θα το κάνω γιατί την ώρα που με ζητούσαν τρία κανάλια εγώ υπέγραφα με τον ΣΚΑΪ και τελικά έμεινα εκτός σεζόν. Μάλιστα, είχε πει ότι έκανα οικειοθελή αποχώρηση στην Επιθεώρηση Εργασίας, δηλώνοντας ψευδώς ότι εγώ δεν εμφανίστηκα στη δουλειά μου. Εν τω μεταξύ, εγώ ήμουν έγκυος τότε και όλο αυτό ήταν παράνομο.

Δεν μπορείς να διώξεις μία έγκυο από τη δουλειά. Όταν έγω, λοιπόν, τους είχα πάει στα δικαστήρια, είχα βγει συνάδελφοι κι έλεγαν ότι δεν είναι σωστό να πηγαίνεις σταθμό δικαστικά και η αγορά είναι μικρή κτλ. Ναι, αλλά ο άλλος με αφήνει άνεργη όμως, τη στιγμή που ήμουν εξασφαλισμένη με σύμβαση εργασίας. Για ποιο λόγο να μη διεκδικήσω το δίκιο μου; Δικαιώθηκα και αποζημιώθηκα κιόλας!

Όταν μου πρότειναν να πάω, δεν πήγα φυσικά έπειτα από αυτό το “ξεφτιλίκι” και την αναξιοπρεπή συμπεριφορά. Τώρα με τον Τσαλίκη του λένε “μπράβο”, ενώ εμένα με κατηγορούσαν. Ας αποφασίσουμε, όμως, τι πρέπει να γίνεται, έτσι; Έγώ ήρθα σε επικοινωνία με τον Τσαλίκη για το θέμα αυτό και είναι κοινός παρονομαστής» είπε χαρακτηριστικά.

Άρης Σερβετάλης: Στις Άγριες Μέλισσες ο ηθοποιός; (Video)

Έλλη Στάη: Η μάχη με την κατάθλιψη και η πιο δύσκολη στιγμή της στην τηλεόραση (Video)

Έκτακτο «Φως στο Τούνελ» για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μελέτη, Παίρνει, ΣΚΑΪ – Τσαλίκη – Εγώ, Video,meleti, pairnei, skai – tsaliki – ego, Video