Μαξίμου: Τα μπράβο στους Υπουργούς που «βγήκαν» μπροστά για το θέμα των παρακολουθήσεων

Άτυπα συγχαρητήρια στους Υπουργούς και τα στελέχη του κόμματος που δεν φοβήθηκαν και βγήκαν μπροστά στα ΜΜΕ για το θέμα των παρακολουθήσεων έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Στην αρχή της υπόθεσης που έφερε δύο παραιτήσεις ήταν πολλοί που δίστασαν να εκτεθούν με τους προερχόμενους από το ΛΑΟΣ Άδωνι Γεωργιάδη, Θάνο Πλεύρη

και Μάκη Βορίδη να σηκώνουν στην αρχή το «βάρος». Η αλήθεια είναι ότι αν παρατηρήσει κανείς σε κάθε δύσκολη φάση της κυβέρνησης οι τρεις πρώην βουλευτές του Γιώργου Καρατζαφέρη «βγαίνουν μπροστά». 

Ακολούθησαν ο Στέλιος Πέτσας, η Νίκη Κεραμέως, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Γιώργος Γεραπετρίτης επίσης, ο οποίος όμως παρενέβη περισσότερο μέσω αρθρογραφίας απαντώντας στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Θετικά μέτρησαν και οι παρουσίες του Δημήτρη Μαρκόπουλου και του Τάσου Γαϊτάνη. 

Όταν η κυβέρνηση είναι με την… πλάτη στον τοίχο – όπως συμβαίνει αυτή τη περίοδο – είναι δύσκολο να την υπερασπιστεί κανείς γι’ αυτό και πολλοί «γαλάζιοι» επέλεξαν να κρυφτούν. Τους «κρυμμένους» ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους έχει εντοπίσει και τους έχει σημειώσει στο τεφτέρι του. 

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου για εξεταστική: Δεν θα καταθέσουμε δική μας πρόταση – Να διερευνηθούν όλα σε βάθος χρόνου

ΣΥΡΙΖΑ: Στρατηγική ανάδειξης της «απόλυτης» ευθύνης Μητσοτάκη και της πολιτικής του απομόνωσης

ΠΑΣΟΚ: Γιατί επιμένει στην εξεταστική επιτροπή – Ποιοι βλέπουν νέες «μεγάλες αποκαλύψεις» 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαξίμου, Υπουργούς,maximou, ypourgous