Μαρίνα Πατούλη: « Δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε» (Video)

Σε πιο ήπιους τόνους συνεχίζεται η ανταλλαγή δηλώσεων του πρώην ζεύγους Πατούλη αναφορικά με τον χωρισμό τους.

«Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Αττικής σε συνέντευξή του στα “Νέα” με τη Μαρίνα Πατούλη να δίνει τη δική της απάντηση.

Τι είπε αναλυτικά

«Για μένα σήμερα είναι μια ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη μέρα γιατί σαν σήμερα το 1998 σε πολύ νέα ηλικία έχασα το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή ενός ανθρώπου, τη

μητέρα μου.

Επειδή από τα 18 μου συνδέθηκα με τον Γιώργο, ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός και στη σχέση αυτή. Όπως καταλαβαίνετε για μένα είναι ένα διπλό πένθος.

“Δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε“

Από ό,τι διάβασα, που είπε ο Γιώργος ότι έχουμε αποφασίσει, δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε. Δεν αποτελεί κοινή απόφαση.

Απλά, σεβόμενη τα 35 χρόνια έχω προσπαθήσει να στηρίξω το παιδί μου και τον εαυτό μου για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Δεν πρόκειται για μία ειλημμένη απόφαση.

Είναι κάτι που προσπαθώ κι εγώ να στηριχτώ μέσα από ειδικούς και να στηρίξω και το παιδί για να νιώσουμε καλύτερα στην απόφαση που ο ίδιος πήρε όπως έχω πει εξαρχής» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνα Πατούλη, Video,marina patouli, Video