Μαριχουάνα... στοπ: Κατασχέθηκαν 52 κιλά ναρκωτικών κρυμμένα σε φιάλη υγραερίου που…ταξίδευε

ΕΛΛAΔΑ

Μαριχουάνα συνολικού βάρους 52 κιλών και 730 γραμμαρίων κατάσχεσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν κρυμμένα στο εσωτερικό φιάλης υγραερίου, στα ύφαλα πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, στο Κερατσίνι.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου στα ύφαλα του πλοίου, {μήκους 334 μέτρων και σημαίας Πορτογαλίας, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στον προβλήτα ΙΙΙ της λιμενικής εγκατάστασης PCT (Piraeus Container

Terminal)} εντοπίστηκε φιάλη υγραερίου, προσκολλημένη με ειδική αυτοσχέδια βάση πάνω στα ύφαλα του πλοίου. Άμεσα, στο σημείο έφτασαν στελέχη της διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ καθώς και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ το οποίο προχώρησε σε εκτενέστερο έλεγχο των υφάλων.

Αφαιρώντας τη φιάλη, στο εσωτερικό της εντοπίστηκαν 51 πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μαριχουάνα, συνολικού μικτού βάρους 52.730 γραμμαρίων.

Ακολούθως, ο 47χρονος πλοίαρχος του πλοίου συνελήφθη από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση κατόπιν εντολής του αρμόδιου εισαγγελέα.

μαριχουάναναρκωτικάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα