Μαργαρίτα Θεοδωράκη κατά Ακρίτα: «Έγινες Κατίνα, δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι»

ΕΛΛAΔΑ

 

Με μία ακόμη μακροσκελή της ανάρτηση στο facebook η κόρη του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, επιχειρεί να απαντήσει εκ νέου στους επικριτές της και παράλληλα να ευχαριστήσει όσους τάζονται στο πλευρό της.

Επίσης, στέλνει… ευχές και κατάρες σε εκείνους που την πλήγωσαν και προειδοποιεί για μηνύσεις και αγωγές, ενώ αναφέρει πως σε νέα ανάρτηση της θα παρατεθούν τρεις επιστολές που είχε στείλει στον Πρωθυπουργό και στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα

Μενδώνη.

Στην εισαγωγή του κειμένου της αναφέρεται στην προσωπική της καταστροφή η οποία όπως η ίδια υποστηρίζει ξεκίνησε στα χρόνια της κρίσης για να κορυφωθεί στις ημέρες της πανδημίας, ενώ αναφέρεται και στον τρόπο που αντιμετωπίζει ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης τα όσα συμβαίνουν.

«Πάνε να πεθάνουν τον πατέρα μου γιατί κανιβαλίζουν τρώγοντας τις σάρκες του… Ο πατέρας μου δυστυχώς τα διαβάζει και χάνεται μέσα στη δυστυχία. Φοβάμαι πως δεν θα αντέξει… Και τότε…», αναφέρει.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απαντά και στην Έλενα Ακρίτα, η οποία πρόσφατα σχολίασε την αρχική της ανάρτηση στα social media, όπου ισχυριζόταν ότι «Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα».

«Δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα. Έγινες Κατίνα… Δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι. Αντί να κουτσομπολεύεις δε μου στέλνεις κανα σακί ξηρά τροφή, δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ…», γράφει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απαντώντας στην Έλενα Ακρίτα.

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωρακη:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ! Ευχές και κατάρες και το παράπονό μου για την αδιαφορία του υπουργείου Πολιτισμού. Έχω...

Δημοσιεύτηκε από Margarita Theodorakis στις Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Μαργαρίτα ΘεοδωράκηΈλενα ΑκρίταΚατίνααπάντησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα