Μάχη με τις φλόγες σε 4 μέτωπα - Μεγάλη η καταστροφή στο πευκοδάσος της Κασσάνδρας, κάηκαν δυο σπίτια

ΕΛΛAΔΑ

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε τέσσερα μέτωπα, έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε Θέρμη Θεσσαλονίκης, Κασσάνδρα Χαλκιδικής, Σέρρες και Δράμα.

Βελτιωμένη χαρακτηρίζουν εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς, που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην

περιοχή Μόλα Καλύβα, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

H προσπάθεια να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο συνεχίστηκε καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ αυτήν τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής με 25 οχήματα.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες δύο σπίτια έχουν καεί.

Μεγάλη είναι η καταστροφή στο πευκοδάσος της Κασσάνδρας, όπου επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 11 βυτιοφόρα και 5 μηχανήματα.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσουν αργότερα για να συνδράμουν, από αέρος, στις επιχειρήσεις 1 ελικόπτερο και δύο καναντέρ.

Στον Βαθύλακκο Δράμας επιχειρούν 66 πυροσβέστες με 27 οχήματα και 37 άτομα πεζοπόρο, στα Λουτρά Σιδηροκάστρου Σερρών 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα και στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης 22 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 12 άτομα πεζοπόρο.

Στο Λιβάδι του δήμου Θέρμης, η φωτιά εξελίσσεται εντός χαράδρας και οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν κινδυνέψει σπίτια του χωριού.

πυρκαγιέςΧαλκιδικήΠυροσβεστικήδάσοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα