Μαχαίρωσαν κοριτσάκι 7 ετών μπροστά στα μάτια των γονιών του (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Έντρομοι οι γονείς ενός επτάχρονου κοριτσιού το είδαν να δέχεται επίθεση από άγνωστο με μαχαίρι μπροστά στα μάτια τους σε δημόσιο πάρκο στο Μπόλτον, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η ύποπτη, μια 30χρονη γυναίκα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση τη Δευτέρα, ύστερα από το περιστατικό στο πάρκο Queen's Park στη Μ. Βρετανία, γύρω στις 2:30 μ.μ. την Κυριακή.

Η αστυνομία επαίνεσε επίσης τη γενναιότητα ενός πολίτη που ακινητοποίησε την ύποπτη για την επίθεση στο κορίτσι.

Η αστυνομία στη

συνέχεια συνέλαβε τη γυναίκα ως ύποπτη για ανθρωποκτονία και αργότερα την έθεσε υπό κράτηση, σύμφωνα με τον νόμο για την ψυχική υγεία.

Ο επικεφαλής αστυνομικός Rush Jackson, της αστυνομίας του Μάντσεστερ, δήλωσε: "Είναι δύσκολο να περιγράψουμε πόσο τρομερό ήταν αυτό το συμβάν.

«Η επίθεση έγινε μπροστά στους γονείς αυτού του μικρού κοριτσιού, που την πήραν για βόλτα χθες το απόγευμα για να απολαύσει τον ήλιο της άνοιξης και να παίξει στο πάρκο.

Έχοντας δει αυτή τη φρικτή επίθεση, ένας απλός πολίτης κυνήγησε με γενναιότητα τη γυναίκα και την ακινητοποίησε μέχρι να φτάσει η αστυνομία και να τη συλλάβει», δήλωσε ο  επικεφαλής αστυνομικός Rush Jackson, της αστυνομίας του Μάντσεστερ.

ΒρετανίαγονείςμαχαίριεπίθεσηπάρκοκοριτσάκιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα