Μ. Βρετανία: Δεκάδες μαθητές εγκλωβίστηκαν σε λεωφορείο λόγω πλημμύρας (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Σχεδόν 30 μαθητές διασώθηκαν από λεωφορείο που είχε παγιδευτεί στα νερά μιας πλημμύρας στη Μεγάλη Βρετανία.

Πυροσβέστες μετέφεραν σώα και ασφαλή 26 παιδιάς σ’ ένα άλλο λεωφορείο. Δεν υπήρξε κανένας τραυματίας και το σχολείο και η εταιρεία λεωφορείων βοήθησαν στην ενημέρωση των γονιών των παιδιών.

Το λεωφορείο κατευθυνόταν προς το σχολείο Ίζινγκγολντ, όταν πιστεύεται ότι τα νερά του ποταμού υπερχείλισαν και κάλυψαν τον δρόμο, εμποδίζοντας το σχολικό.

Ο διευθυντής

της πυροσβεστικής, Καρλ Μπόσμαν, δήλωσε: «Κάποια από τα παιδιά μπορεί να το είδαν ως μια μεγάλη περιπέτεια και κάποια σοκαρίστηκαν, ωστόσο κανένα δεν τραυματίστηκε. Τα παιδιά είναι όλα καλά».

Ο γονέας ενός μαθητή δήλωσε στο «The York Press»: «Το λεωφορείο γλίστρησε από το δρόμο στην τάφρο, ενώ πλημμύριζε. Σε αυτό το σημείο, ένα από τα παιδιά κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ενώ ο οδηγός κάλεσε το αμαξοστάσιο λεωφορείων.

Ένα από τα παιδιά έσπασε το πίσω παράθυρο με το χέρι της και το τραυμάτισε άσχημα, ο οδηγός φώναξε σε αυτούς να μην βγουν γιατί θα πνίγονταν, έκατσαν στο λεωφορείο για 15 λεπτά, ήταν οι πυροσβεστικές υπηρεσίες που μετέφεραν τα παιδιά μακριά από το λεωφορείο, σε ένα άλλο λεωφορείο».

πλημμύραΜεγάλη ΒρετανίασχολείολεωφορείοπαιδιάμαθητέςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα