Λύθηκε το μυστήριο της Porsche Boxster στη Βουλή - Τι λέει ο ιδιοκτήτης της, βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

ΕΛΛAΔΑ

Τον βλέπεις να εισέρχεται φουριόζος στη Βουλή με την εικονιζόμενη απαστράπτουσα Porsche Boxster του (τις περισσότερες φορές με ανοιχτή την κουκούλα ακόμη κι όταν βρέχει), φορώντας μαύρα γυαλιά, με ένα μεταξένιο φουλάρι στον λαιμό και τους αστυνομικούς της φρουράς του Κοινοβουλίου να τον χαιρετούν σε στάση προσοχής, και κάτι σε πιάνει. Είναι δυνατόν, θα πείτε, σε δύσκολους καιρούς, που το Ελληνικό Δημόσιο δυσκολεύεται να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, να υπάρχουν εκπρόσωποι του έθνους που πηγαίνουν στο

Κοινοβούλιο για να ψηφίζουν μέτρα λιτότητας με πολυτελή αυτοκίνητα; Για τον βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Δημήτρη Καβαδέλα όχι μόνο είναι δυνατόν αλλά και πρέπον. Κυκλοφορεί με την Porsche με σκοπό να την επιδείξει, όπως μου είπε, ώστε να την πουλήσει, όχι επειδή νιώθει την ανάγκη να μην προκαλεί αλλά επειδή χάνει... λάδια! Αυτός είναι και ο λόγος που έβαλε και αγγελία στη «Χρυσή Ευκαιρία» και την πουλάει 5.900 ευρώ, αλλά, όπως διαμαρτύρεται, «κανείς δεν δείχνει ενδιαφέρον».

Προτού σας αποκαλύψω πώς απέκτησε την Porsche (που η εργοστασιακή της αξία ξεπερνά τις 68.000 ευρώ, κατά δήλωσή του) ο εν λόγω βουλευτής, ο οποίος παρουσιάζεται ως το«δεξί χέρι» του Β. Λεβέντη (χειριζόταν τα τηλεοπτικά του προέδρου), θα σας επισημαίνω ότι διαθέτει ακόμη μια Mercedes SLK και μια μοτοσικλέτα BMW. Και τώρα ας αφήσω τον ίδιο να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε την Porsche. «Εκανα μια δουλειά σε έναν κύριο αξίας 7.000 ευρώ και αντί χρημάτων μού έδωσε την Porsche, η οποία έχει πολλά προβλήματα με τα λάδια. Θέλω να την πουλήσω, να τσοντάρω και λίγο, και να πάρω ένα άλλο αμάξι, μια ολοκαίνουργια BMW»! Και εκτός από όλα αυτά τα αυτοκίνητα και τη μοτοσικλέτα που διαθέτει, μην ξεχνάτε πως υπάρχει και το βουλευτικό του Volvo, το οποίο και δεν αποχωρίζεται γιατί είναι από «καλό σκαρί», όπως λέει (και τζάμπα, θα συμπλήρωνα). Ο κ. Καβαδέλας είναι από τους βουλευτές που συντάσσονται με τον κ. Λεβέντη ώστε να μην υπάρξει αλλαγή Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο εξάμηνο, όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικά ο κ. πρόεδρος. Αν γίνει κάτι τέτοιο, χάνει αυτομάτως το Volvo και μένει μόνο με την Porsche που θέλει να πουλήσει και με την SLK που και αυτή την πουλάει γιατί είναι 14 χρόνων.

Πηγή: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Porsche BoxsterΒουλήβουλευτήςΈνωση ΚεντρώωνHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα