Λεβέντης μετά τις αποδοκιμασίες στο συνέδριο: Περιμένω τηλεφώνημα από την Φώφη

Πολιτική

«Αν είχε σοβαρότητα η κ. Γεννηματά θα είχε σηκωθεί προς το πλήθος και να κάνει νεύμα ηρεμίας», είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων σχολιάζοντας το επεισόδιο και τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε κατά τον χαιρετισμό του στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 Και στον διευθυντή σύνταξης της Realnews, Βασίλη Σκουρή.

Ισχυρίστηκε ότι αυτοί που τον αποδοκίμασαν «δεν ήταν σύνεδροι» και

τους χαρακτήρισε «μαυρίλα του Γιωργάκη».

Πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε καμία προσβολή εκ μέρους του όπως είπε ο κ. Κουτσούκος, αλλά οι αποδοκιμασίες υπήρξαν γιατί «τους ενόχλησε η αλήθεια».

Ο κ. Λεβέντης είπε ότι θα έπρεπε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής να τον πάρει τηλέφωνο, αλλά δεν περιμένει ότι θα το κάνει.

Με ενόχλησε που ζητωκραύγαζαν τον Μητσοτάκη

«Με ενόχλησε που όλοι οι σύνεδροι σηκωμένοι όρθιοι ζητωκραυγάζανε τον Μητσοτάκη. Η οικογένειά του πρόδωσε την Ενωση Κεντρώων. Δεν μπορεί να λένε κεντροαριστερά και να ζητωκραυγάζουν τον γιό του προδότη. είναι βαρύτατο», είπε ο Λεβέντης προσθέτοντας ότι «ενοχλήθηκα και από την ομιλία της κ Γεννηματά».

Μετεκλογικές συνεργασίες

«Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση μεγάλη. Μια κυβέρνηση όλων», είπε ο πρόεδρος της ενωσης Κεντρώνων, για να συμπληρώσει:

«Επειδή ο Τσίπρας δεν θα μπει (στην κυβέρνηση) γιατί είναι μοβόρος και πονηρός, θα μπει η Γεννηματά με τον Μητσοτάκη. Αυτό θα γίνει», δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

Οσο για την πρόταση της Ενωσης Κεντρώων είπε: «εμείς λέμε ότι δεν θέλουμε να μπούμε στην κυβέρνηση. Θα ψηφίζουμε ότι είναι σωστό, αρκεί να είναι όλοι οι μεγάλοι για να μην λέει ο ένας τον άλλο προδότη και να δώσουμε εικόνα ενότητας προς τα έξω ».

Για το σκοπιανό

«Εχουν υιοθετήσει την γραμμή Βουκουρεστίου. Η Ελληνική πρόταση το 2008 για την ονομασία των Σκοπίων ήταν το “Μακεδονία-Σκόπια”. Οι πηγές μου είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο αμερικανός πρέσβης, ο οποίος με ρώτησε γιατί δεν κάνατε συλλαλητήρια το 2008», είπε ο κ. Λεβέντης. «Δεν πρόκειται να ψηφίσω λύση με το όνομα Μακεδονία. Το θεωρώ προδοσία», τόνισε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

ΛεβέντηςαποδοκιμασίεςτηλεφώνημαΚίνημα ΑλλαγήςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα