Λεβέντης για νομοσχέδιο αλλαγής φύλου: Δεν θα ψηφίσω κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω στη σύζυγό μου (Video)

Πολιτική

«Με το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου πάμε κόντρα στον Θεό», επισήμανε ο Βασίλης Λεβέντης, στην τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναγνώρισε το δικαιώμα της κυβέρνησης να νομοθετεί αλλά διευκρίνισε πως πάντα αυτό γίνεται «υπό την αίρεση της έγκρισης από την κοινωνία».

«Η

Ορθόδοξη Εκκλησία δηλώνει ότι είναι προδοτική απόφαση και η κυβέρνηση οφείλει να ακούει», υποστήριξε. «Ηθικά δεν έχει δικαίωμα (η κυβέρνηση)» γιατί «δεν ακούει την κοινωνία» και εκτίμησε ότι «Με το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου πάμε κόντρα στον Θεό».

«Εγώ από την Ευρώπη αντιγράφω ότι εγκρίνω, όχι τα πάντα», είπε ο κ. Λεβέντης.

«Δεν θα ψηφίσω κάτι στη Βουλή που δεν μπορώ να εξηγήσω στη σύζυγό μου» ξεκαθάρισε.

....Ο κατήφορος

«Το πολιτικό σύστημα έχει πάρει τον κατήφορο. Δεν είναι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης», επισήμανε ο Βασίλης Λεβέντης, επισημαίνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επί της ουσίας δεν έχει αντιρρήσεις για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου. Αναφερόμενος στη φράση του «Που να ξέρω εγώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ξεβρακώστρα» ο κ. Λεβέντης σημείωσε πως «αυτός ότι και να του ζητήσουν οι ξένοι το υπογράφει για να μείνει».

«Ο Αλ. Τσίπρας ξεβρακώνεται και υπογράφει ό, τι και να του ζητήσουν οι ξένοι, για να μείνει στην καρέκλα» υποστήριξε και εκτίμησε: «Το σύνολο του λαού συμφωνεί ότι δίνει... να μην πω τη δίνει. Ανώτατο κριτήριο για αυτόν είναι η παραμονή στην εξουσία». «Οι Αριστεροί όταν κυβερνούν τρελαίνονται», είπε.

Το 40% δεν εκφράζεται στις δημοσκοπήσεις

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις επισήμανε πως ένα 40% δεν εκφράζεται. «Κάνουν την εξής ατιμία. Βάζουν μόνο την πρόθεση έξω (σ.σ. στα πρωτοσέλιδα)», σημείωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Η ΝΔ θέλει το ΠΑΣΟΚ ενισχυμένο και την Ένωση Κεντρώων εκτός», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και κατηγόρησε τη ΝΔ πως αναζητά δεκανίκι και βρίσκεται πίσω από τις δημοσκοπήσεις. Εκτίμησε πάντως πως «Στις επόμενες εκλογές είναι δεδομένο ότι θα βγει ο Κ. Μητσοτάκης».

«Είμαι Κεντρώος» τόνισε ο κ. Λεβέντης και τόνισε πως στην Κεντροαριστερά δηλώνουν κεντρώοι χωρίς να είναι ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί να συναργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι «τρελοί» και πρόσθεσε πως έχουν «ψυχιατρικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ» αναφερόμενος στη διγλωσσία στελεχών και βουλευτών του κόμματος υποστηρίζοντας ότι «είναι όλοι υπέρ του κρατισμού».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε πως «για μένα είναι θεμελιοδέστατο ζήτημα η απλή αναλογική». «Θα μπω σε οικουμενική κυβέρνηση μόνο με απλή αναλογική» υποστήριξε ο Βασίλης Λεβέντηςσημειώνοντας πως ο «Αλέξης Τσίπρας κυβερνάει με το μπόνους, έχει κλέψει πενήντα έδρες.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου τόνισε πως το λάθος ήταν πως «έβαλαν γύρω του ανθρώπους του ξοφλημένου πολιτικού συστήματος» και διευκρίνησε πως τάσσεται υπέρ μιας οικουμενικής κυβέρνησης με τεχνοκράτες.

«Ο πρωθυπουργός θα πάει στις ΗΠΑ σαν τουρίστας»

Σχολιάζοντας το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε: «Ως τουρίστας θα πάει στις ΗΠΑ και ως τουρίστας θα γυρίσει. Μετά από ένα διάστημα να μου πείτε τι πέτυχε».

«Προσπαθεί αν φτιάξει το image του το κατεστραμμένο», είπε.

«Ό,τι πήραμε και στο παρελθόν με τη Σούδα θα πάρουμε και τώρα» πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να φτιάξουμε περιβάλλον επενδυτικό αλλιώς ό,τι και να λέμε είναι όνειρο θερινής νυκτός».

«Δεν θα λύσει τίποτα η επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στις ΗΠΑ, η χώρα χρειάζεται σοβαρότητα», εκτίμησε.

«Η Δεξιά είναι αμετανόητη»

«Όταν ένας ρίξει μια κυβέρνση με 54% τι είναι; Είναι αποστάτης και προδότης», είπε ο κ. Λεβέντης.

«Εγώ να πάω με τη δεξιά; Η Δεξιά όπως λειτουργεί στην Ελλάδα είναι αμετανόητη», πρόσθεσε.

ΑκραίωςΛεβέντηςνομοσχέδιο αλλαγής φύλουΒουλήΤσίπραςΗΠΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα