Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Είδε το κομβόι για το εμβόλιο και θυμήθηκε τις ένδοξες μέρες του Πανιωνίου

ΕΛΛAΔΑ

 

Τις ένδοξες ημέρες της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας, του Πανιωνίου, θυμήθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με αφορμή την έλευση των πρώτων δόσεων του εμβολίου για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Γενικά, η είδηση πως τα πρώτα 9.750 εμβόλια της Pfizer/BionTech κατά του κορωνοϊού πέρασαν τα σύνορα απασχόλησε ιδιαίτερα το διαδίκτυο από το απόγευμα των Χριστογέννων, όταν και έγινε γνωστό πως πέρασαν τον Προμαχώνα.

Ωστόσο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είδε στο

κομβόι των αυτοκινήτων της αστυνομίας που συνόδευαν το φορτηγό με τις πρώτες δόσεις κάτι που δύσκολα θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς.

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το εμβόλιο

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο σεφ του Masterchef θυμήθηκε τις παλιές ένδοξες μέρες της ποδοσφαιρικής ομάδας που υποστηρίζει φανατικά, του Πανιωνίου.

«Εμένα πάντως αυτό μου θυμίζει όταν είχαμε ομάδα στον Πανιώνιο και πηγαίναμε 2 πούλμαν έκτος έδρας στο Αγρίνιο και το αποτέλεσμα θα έκρινε την 7η και 8η θέση... Καλές γιορτές, χρόνια πολλά. Θα περάσει και αυτό» έγραψε πάνω από τη φωτογραφία της αυτοκινητοπομπής για το εμβόλιο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Εμένα πάντως αυτό μου θυμίζει όταν είχαμε ομάδα στον Πανιώνιο και πηγαίναμε 2 πούλμαν έκτος έδρας στο Αγρίνιο και το αποτέλεσμα θα έκρινε την 7η και 8η θέση... #καλες γιορτές #χρόνια πολλά #θα περάσει και αυτό pic.twitter.com/30BQ5VEbZc

— Koutsopoulos Leo (@KoutsopoulosLeo) December 26, 2020

Πηγή: iefimerida.gr 

Λεωνίδας ΚουτσόπουλοςκομβόιΠανιώνιοςεμβόλιαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα