Λαφαζάνης: Η χουντική πρόκληση Μπαρμπαρούση εκφράζει πλήρως τη Χρυσή Αυγή

Πολιτική

Εφ΄όλης της ύλης τοποθετήθηκε ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από την Άρτα. Ερωτηθείς για το επεισόδιο με τον Μπαρμπαρούση στη Βουλή, επεσήμανε: «η χουντική πρόκληση Μπαρμπαρούση δεν συνιστά ατύχημα ούτε “προσωπικό λάθος” αλλά εκφράζει πλήρως τη Χρυσή Αυγή

και τη στρατηγική της αλλά και γενικότερα τον ακροδεξιό χώρο. Ποτέ η ακροδεξιά και ο νεοφασισμός δεν είχαν την παραμικρή σχέση με τη δημοκρατία και την υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και των εθνικών συμφερόντων».

Απαντώντας σε ερώτηση για τη συμφωνία με τα Σκόπια, ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε: «Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ είναι μια συμφωνία που επιδιώκει να μετατρέψει τη γειτονική χώρα σε πολιτικο-στρατιωτικό ευρωατλαντικό οικόπεδο και τα Βαλκάνια σε κηδεμονευόμενη αποικιακή ζώνη».

Αναφερθείς στη συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, απάντησε πως «αυτή η συμφωνία θα ενισχύει τις απειλές και τις πιέσεις σε βάρος της ασφάλειας της χώρας μας αλλά και της συνεργασίας και της ειρήνης στην περιοχή μας. Το ΝΑΤΟ, με αυτή τη συμφωνία, θα φέρει τόση ειρήνη, φιλία και συνεργασία ανάμεσα σε Ελλάδα και ΦΥΡΟΜ όση έχει φέρει και στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία, με την τελευταία να προκαλεί, να εκβιάζει και να απειλεί όλο και περισσότερο τη χώρα μας».

Για την πρόταση μομφής της ΝΔ ο κ. Λαφαζάνης τονίζει πως « αποτέλεσε “θείο δώρο” του Μητσοτάκη στον Τσίπρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ως ο καλύτερος πολιτικός χορηγός του Τσίπρα και μιας κυβέρνησης που ξεπουλάει την Ελλάδα. Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ δεν διέθετε καμιά νομιμοποίηση. Αν η Βουλή απορρίψει την πρόταση μομφής της ΝΔ, τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα βρει αφορμή για να ισχυριστεί ότι η Βουλή νομιμοποίησε την απαράδεκτη και βλαπτική για τα εθνικά μας συμφέροντα νατοϊκή συμφωνία, για την οποία ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια ευρωατλαντική φιέστα στις Πρέσπες» καταλήγει.

«Οι μόνοι που μπορούν να υπερασπίσουν σήμερα την Ελλάδα, τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα, τη δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία και την προκοπή του λαού είναι η Λαϊκή Ενότητα και ένα μέτωπο αριστερών προοδετιικών πατριωτικών δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΛαφαζάνηςΧρυσή ΑυγήΣκόπιαΤσίπραςΖάεφHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα