Κύπρος: Υποψήφια βουλευτής στη σύζυγο του εραστή της - «Θα σου φυτέψω σφαίρα στον εγκέφαλο»

ΚΟΣΜΟΣ

Ενώπιον της δικαιοσύνης βρέθηκε την Παρασκευή υποψήφια βουλευτής του εθνικιστικού ΕΛΑΜ (Χρυσή Αυγή Κύπρου), η οποία είχε σχέση με παντρεμένο και όταν αυτός την χώρισε, άρχισε να απειλεί και αυτόν και τη γυναίκα του.

Το παντρεμένο ζευγάρι έκανε καταγγελία κατά της υποψήφιας βουλευτού και την Πέμπτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, απαγγέλθηκαν κατηγορίες, στην κατηγορούμενη η οποία δήλωσε μη παραδοχή.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, της απαγγέλθηκαν τέσσερις κατηγορίες για τα αδικήματα

της επίμονης χρήσης δημοσίου δικτύου επικοινωνιών με σκοπό την πρόκληση, ενόχληση, παρενόχληση ή και άσκοπη ανησυχία, καθώς και της αποστολής μηνυμάτων με κατάφωρα απειλητικό, προκλητικό, άσεμνο, προσβλητικό ή και αισχρό περιεχόμενο. Τα αδικήματα έλαβαν χώρα μεταξύ 2014-2015, ωστόσο η υπόθεση μόλις πρόσφατα καταχωρίστηκε και αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν οδηγιών του γενικού εισαγγελέα.

Την υπόθεση είχε αποκαλύψει ο «Πολίτης» το 2016, φέρνοντας στο φως και κάποια από τα απειλητικά μηνύματα. Σε ένα από αυτά, το οποίο απευθυνόταν στη σύζυγο, η κατηγορούμενη φέρεται να έγραφε το εξής: «Η εμμηνόπαυση πρέπει να σου προκάλεσε και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Είσαι η προσωποποίηση του απόλυτου εξευτελισμού του γυναικείου φύλου. Να θυμάσαι. Γελά καλύτερα όποιος θα γελάσει τελευταίος. Είσαι άξια της τύχης σου».

Άλλα μηνύματα έγραφαν: «Όταν θα σου φυτέψω μια σφαίρα στον εγκέφαλο, θα συνέλθεις για τα καλά. Είμαι ψυχρός εκτελεστής, να το ξέρεις». «Θα σε κάνω να φτύσεις αίμα. Είσαι τελειωμένη, βρόμα». «Με αυτή τη στάση τίποτε δεν πρόκειται να σώσεις. Πήρες τον δρόμο που οδηγεί στο νεκροτομείο. Με αηδιάζεις». Επίσης σε ένα άλλο μήνυμα φέρεται να έγραφε: «Σου έχουμε ευχάριστα νέα. Αποφασίσαμε, προς το παρόν, να μην σε καθαρίσουμε αφού οι εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει ο κύριος ΧΧΧ είναι ανεπανάληπτες».

Η υπόθεση οδηγήθηκε σε ακρόαση στις αρχές Ιουνίου.

ΚύπροςβουλευτήςυποψήφιαεραστήςσύζυγοςσφαίραδίκηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα