Κοζάνη: Η νύφη πήγε στην εκκλησία με το ...αστικό (Video/Photos)

ΕΛΛAΔΑ

 

Φόρεσε το νυφικό, πήρε το …αστικό και πήγε στην εκκλησία για να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Η Βάγια Λίτσιου είναι οδηγός και μέτοχος του Αστικού ΚΤΕΛ Κοζάνης και δεν μπορούσε να φανταστεί άλλο τρόπο για να μεταφερθεί ως τα σκαλιά της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής Κοζάνης, όπου την περίμενε ο σύζυγός της, επίσης οδηγός αστικού λεωφορείου, Άρης

Μαυρομάτης.

Η επιγραφή στη μετώπη του λεωφορείου άλλαξε για το ειδικό δρομολόγιο και έγραφε τα ονόματα του ζευγαριού: «Άρης – Βάγια».

Το όχημα, που ανήκει στην οικογένεια, στολίστηκε με τούλια και η νύφη κάθισε στη θέση του συνοδηγού, με οδηγό τον κουμπάρο του ζευγαριού, επίσης επαγγελματία οδηγό του Αστικού, Βασίλη Ρίζου.

Μεταξύ των επιβατών ήταν ο 4χρονος γιος του ζευγαριού, Νικόλας, μαζί με τον γιο του κουμπάρου -ντυμένοι και οι δύο στην τρίχα με καλοσιδερωμένα κοστούμια», και η παράνυμφος, ανιψιά των νεόνυμφων. Στα πίσω καθίσματα, αρκετοί φίλοι και συγγενείς.

Το λεωφορείο έκανε έναν κύκλο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και τράβηξε τα βλέμματα των πολιτών, πριν φτάσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής.

«Είχαμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, και μόλις βαπτίσαμε τον δεύτερο γιο μας, τον 5 μηνών Παναγιώτη, αποφασίσαμε να κάνουμε και τον πολιτικό γάμο», είπε στο ethnos.gr ο γαμπρός, Άρης Μαυρομάτης, και πρόσθεσε:

«Η ζωή μας είναι συνυφασμένη με το τιμόνι, σχεδόν όλοι στην πόλη μας γνωρίζουν με τα μικρά μας ονόματα και σκεφτήκαμε να κάνουμε αυτό το μικρό χάπενινγκ στο γάμο μας».

Η επόμενη μέρα βρήκε και τους δύο νεόνυμφους πίσω από το τιμόνι. Εκεί όπου ήδη έχουν έτοιμη την διάδοχη κατάσταση: Ο 4χρονος Νικόλας δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί στη θέση του οδηγού και έχει ήδη αποφασίσει για το επαγγελματικό του μέλλον.

Πηγή video: kozanilife.gr

 

 

KoζάνηλεωφορείοΝύφηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα