Κορωνοϊός: Ακόμα 84 νεκροί, στους 549 οι διασωληνωμένοι - 1.388 νέα κρούσματα - LIVE η ενημέρωση του υπ. Υγείας

Κρίσιμη η πίεση στο σύστημα Υγείας - 252 κρούσματα σε Αττική, 300 σε Θεσ/νίκηΕΛΛAΔΑ 

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε σήμερα 1388 κτούσματα της νόσου covid-19. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 549 ασθενείς και έχουμε 84 νεους θανάτους.

Παρακολουθήστε ζωντανά την ενημέρωση για την πορεία του φονικού ιού στη χώρα μας από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και

του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Όπως είπε η κ. Βάνα Παπαευαγγέλου, η πίεση στο σύστημα Υγείας είναι κρίσιμη και τόνισε ότι στα νοσοκομεία της χώρας νοσηλεύονται με Covid περίπου 4.400 ασθενείς ενώ η πληρότητα στις ΜΕΘ σε όλη την επικράτεια φτάνει το 86%.

Εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τα μέτρα έχουν αρχίσει να αποδίδουν και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν ο καθένας το προσωπικό του lockdown.

Η ίδια ανέφερε πως από τα νέα κρούσματα, 252 εντοπίστηκαν στην Αττική, 300 στη Θεσσαλονίκη, 88 στην Πέλλα.

ΚορωνοϊόςκρούσματαΕΟΔΥHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορωνοϊός, Ακόμα 84, 549, - 1 388, - LIVE, Υγείας,koronoios, akoma 84, 549, - 1 388, - LIVE, ygeias