Κόντρα Πολάκη με Μαρκόπουλο: «Είσαι ο Γκέμπελς του Μητσοτάκη» – «Και εσύ ο Μπέρια του ΣΥΡΙΖΑ» (Videos)

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στον Δημήτρη Μαρκόπουλο και τον Παύλο Πολάκη στην συζήτηση στη Βουλή, αναφορικά με την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την ομιλία του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλου, ο οποίος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για πολιτικό αλληθωρισμό τονίζοντας «δεν κοιτάζει με την πρόταση την 1η

θέση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά τη διαφύλαξη της 2ης και τον Νίκο Ανδρουλάκη», ο Παύλος Πολάκης απάντησε πολύ έντονα.

«Μιλάω μετά από σένα Μαρκόπουλε. Μετά την γκεμπελίστικου χαρακτήρα ομιλία του κ. Μαρκόπουλου, έχω να κάνω την εξής πρόκληση στους βουλευτές της ΝΔ. Επαναλαμβάνετε όλοι, γιατί είναι προφανώς το Non paper, ότι κάναμε την πρόταση μομφής όχι ανταποκρινόμενοι στην οργή της κοινωνίας, αλλά επειδή θέλουμε να διασωθεί ο Τσίπρας και επειδή θα είμαστε τρίτο κόμμα. Κάντε μας την χάρη, ψηφίστε την πρόταση δυσπιστίας 7 με 8 από εσάς, να δούμε την Ρόδο να δούμε και το πήδημα», ανέφερε ο Πολάκης.

«Είσαι ο Γκέμπελς του Μητσοτάκη», τόνισε ο Παύλος Πολάκης, ενώ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανταπέδωσε αποκαλώντας τον «Λαβρέντι Μπέρια του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ψηφίστε να δούμε ποιος θα βγει τρίτος και αν θα βγεις στον Πειραιά». Με αυτή την ατάκα έκλεισε ο κ. Πολάκης την ομιλία του. «Αν τολμήσει ας πατήσει στη Β Πειραιά. Τον περιμένω. Το φούμο που θα φάει θα φανεί ακόμα και στα Σφακιά», απάντησε ο κ. Μαρκόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Νάτσης: Σε τραγική κατάσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης (Video)

Κούγιας για Αττική Οδό: «Εάν γίνουν αγωγές από τους εγκλωβισμένους θα πάρουν πολύ περισσότερα από 2.000 ευρώ – Απεριόριστο το ποσό» (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: «Στη δημοσιότητα εδώ και τώρα τα πρακτικά των συνεδριάσεων για τον χιονιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα