Κόντρα Κούλογλου-Πολάκη για την παρουσία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Σε κόντρα μεταξύ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης εξελίχθηκε η εκτίμηση του πρώτου σχετικά την παρουσία Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Ο Στέλιος Κούλογλου αναφερόμενος στην συνέντευξη Τσίπρα από το Βελλίδειο, έγραψε, μεταξύ άλλων,

στο tvxs.gr, ότι «η μάχη Μητσοτάκη-Τσίπρα στη ΔΕΘ κράτησε μια εβδομάδα αλλά δεν έβγαλε νικητή. Παρά τις προσδοκίες του, ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που είχαν δημιουργήσει οι πυρκαγιές και το φιάσκο του ανασχηματισμού», προσθέτοντας ότι «ούτε ο Α. Τσίπρας μπορεί να θεωρήσει τη ΔΕΘ ως αφετηρία μιας νέας αρχής, όπως είχε προαναγγελθεί. Τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θίγουν καίρια θέματα σε μια σειρά από τομείς, αλλά έμοιαζαν αποσπασματικά και δεν έγιναν αντιληπτά ως ένα συνολικό σχέδιο και μια πειστική πρόταση αλλαγής. Επιπλέον, με το προηγούμενο του προγράμματος της Θεσσαλονίκης το 2014, τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν το Σάββατο θα έπρεπε απαραίτητα να συνοδεύονται από εμπεριστατωμένη οικονομική τεκμηρίωση».

Ο σχολιασμός Κούλογλου φαίνεται ότι ενόχλησε σφόδρα τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook εξαπέλυσε επίθεση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «αν εσυ είδες “ισοπαλία” στη ΔΕΘ ,μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά» σημειώνοντας ότι «αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό “εκ προσωπικοτήτων” που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθειά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…».

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Αλλάζει η σύνθεση και η εικόνα της Επιτροπής των Ειδικών

Μάκης Βορίδης: Δεν ανέβασε στα Social Media την φωτογραφία από την πολιτογράφηση των Αντετοκούνμπο

Χαριστέας, Πατουλίδου, Εξαδάκτυλος – Ποιοι μπήκαν στις «μετρήσεις» στην Θεσσαλονίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα