Κόντρα Κικίλια-Τζανακόπουλου στο Twitter

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η δέσμευση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς επιπλέον επιβάρυνση έφερε «σύγκρουση» με τον εκπρόσωπο της ΝΔ Βασίλη Κικίλια. Την αρχή έκανε ο κ. Κικίλιας, ο οποίος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου έγραψε στο Τwitter «και μετά έχει σειρά το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και γιατί όχι το σκίσιμο του Μνημονίου».

Και μετά έχει σειρά το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης

και γιατί όχι το σκίσιμο του Μνημονίου. https://t.co/SiTgrIvF1N

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) March 14, 2017

Απαντώντας στον κ. Κικίλια, ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι «Ο ΕΤ “ξέχασε” στον τίτλο του το ΕΠΙΠΛΕΟΝ. Εσείς κ.@Vkikilias με την ευαισθησία στα fake news δεν παρατηρήσατε ότι στο άρθρο γράφει ΕΠΙΠΛΕΟΝ; Πολύ δε περισσότερο, τόσο ο @etyposgr όσο και εσείς κ. @Vkikilias, προτιμήσατε το “μέτρα” αντί του “επιπλέον λιτότητα” που πραγματικά είπα. Κ. @Vkikilias ευφάνταστα τα tweets σας. Τι λέτε όμως για μια τηλεοπτική συζήτηση; Θεωρώ πως ένας ζωντανός διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός».

Ο ΕΤ «ξέχασε» στον τίτλο του το ΕΠΙΠΛΕΟΝ. Εσείς κ.@Vkikilias με την ευαισθησία στα fake news δεν παρατηρήσατε ότι στο άρθρο γράφει ΕΠΙΠΛΕΟΝ;

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) March 14, 2017

Πολύ δε περισσότερο, τόσο ο @etyposgr όσο και εσείς κ. @Vkikilias, προτιμήσατε το «μέτρα» αντί του «επιπλέον λιτότητα» που πραγματικά είπα.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) March 14, 2017

Κ. @Vkikilias ευφάνταστα τα tweets σας. Τι λέτε όμως για μια τηλεοπτική συζήτηση; Θεωρώ πως ένας ζωντανός διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) March 14, 2017

ΤζανακόπουλοςΚικίλιαςTwitterΚόντραHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα